Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού

Το 26ο Νηπιαγωγείο Λαμίας υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του την Πέμπτη 8 Ιουνίου ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που φέτος ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης (Beat Plastic Pollution). Τους μικρούς μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί τους με τη διευθύντρια κα. Μπακολουκά Αθανασία καθώς και η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής της 30ης Περιφέρειας Φθιώτιδας – Ευρυτανίας, κα. Μιχαηλίδου Βασιλική.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με τον Φορέα, ξεκίνησε με μια γενική αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και την ανάγκη εορτασμού της από τον υπεύθυνο του τμήματος Πληροφόρησης, Εκπαίδευσης και Δημοσιότητας του ΦΔΕΔΠ. Ακολούθησε η παρουσίαση, από στέλεχος του Φορέα, με θέμα «Προστατευόμενες Περιοχές – Φυτά και Ζώα του Παρνασσού», την οποία τα παιδιά, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

«Στη συνέχεια, μαθητές, συνοδοί εκπαιδευτικοί και στελέχη του Φορέα επισκέφθηκαν το χώρο αναψυχής στην Περδικόβρυση και διασκέδασαν παίζοντας παντομίμα «Ποιο ζωάκι είμαι;» δίνοντας την ευκαιρία στα νήπια να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην υποκριτική! Κατά την αναχώρηση φρόντισαν να αφήσουν το χώρο πιο καθαρό απ’ ότι τον βρήκαν, δείχνοντας έτσι το σεβασμό τους προς το περιβάλλον», καταλήγει η ανακοίνωση του ΦΔ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση