Εσπερίδα για το virtual net metering στα Κουφάλια

Εσπερίδα ενημέρωσης για τον «Εικονικό Ενεργειακό Συμψηφισμό» μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε.) και συγκεκριμένα μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων, διοργανώνει ο ΤΟΕΒ σε συνεργασία με την εταιρεία εταιρεία PV Solutions, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κουφαλίων την Πέμπτη 08 Ιουνίου και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της PV Solutions και της Τράπεζας Πειραιώς αντίστοιχα για ενημέρωση σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο, την υλοποίηση και προμήθεια ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων όπως και σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδοτικών προϊόντων. Θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι της εταιρίας PV Live και Krannich Solar οι οποίοι θα αναφερθούν αντιστοίχως στην απομακρυσμένη παρακολούθηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων σε πραγματικό χρόνο και ότι ισχύει και αφορά στις εργοστασιακές εγγυήσεις του φωτοβολταϊκού εξοπλισμού.

Οι εισηγητές και η ατζέντα:

- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (pvsolutions.gr) | Αποτύπωση της Ελληνικής φωτοβολταϊκής αγοράς Ενημέρωση ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου και δυνατότητες εφαρμογής.
- ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΓΚΟΤΖΑΓΙΟΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Τράπεζα Πειραιώς) | Χρηματοδοτικά προϊόντα.
- ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (pvlive.gr) | Ηλεκτρονική πλατφόρμα PV Live – Δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης των φωτοβολταϊκών σταθμών.
- ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Krannich Solar) | Φωτοβολταϊκός εξοπλισμός – Εγγυήσεις.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση