Εταιρεία λανσάρει ακουστικά που φιλτράρουν το 99% της σωματιδιακής ρύπανσης αλλά και όξινους ρύπους! (φωτο)

Η εταιρεία Dyson ανακοίνωσε σήμερα τις πλήρεις προδιαγραφές των ακουστικών Dyson Zone™, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο στην Κίνα και τον Μάρτιο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ε.Ε., το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη. Τα ακουστικά Dyson Zone™, πέραν του ότι προσφέρουν μια καθαρή, καθηλωτική εμπειρία ακρόασης και καθαρισμού του αέρα εν κινήσει, όπως αναφέρει η εταιρεία, συλλαμβάνουν επίσης το 99% της σωματιδιακής ρύπανσης σε μέγεθος 0,1 μικρομέτρων, ενώ τα φίλτρα άνθρακα K-Carbon, εμπλουτισμένα με κάλιο, στοχεύουν τα επικρατούντα όξινα αέρια που συνδέονται περισσότερο με τη ρύπανση των πόλεων, συμπεριλαμβανομένων των NO2 και SO2.

Το πρόβλημα της αστικής ρύπανσης

Περισσότερο από το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε πόλεις. Το ποσοστό αυτό αναμένεται να φτάσει τους 7 στους 10 μέχρι το 20503. Όσο αυξάνεται ο αστικός πληθυσμός τόσο αυξάνονται και οι σχετικές υποδομές, δηλαδή οι μεταφορές, οι κατασκευές και η κυκλοφορία οι οποίες επηρεάζουν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, μολύνοντας τον αέρα και προκαλώντας θόρυβο.

⦁ Υπολογίζεται ότι το 90% των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς της Νέας Υόρκης εκτίθενται σε επίπεδα που υπερβαίνουν το όριο ντεσιμπέλ4. Στην ΕΕ, η ηχορύπανση επηρεάζει 1 στους 5 πολίτες.
⦁ Η ατμοσφαιρική ρύπανση αποτελεί επίσης παγκόσμιο πρόβλημα. Εκτιμάται ότι το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε περιοχές που υπερβαίνουν τα ασφαλή επίπεδα ρύπανσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).
⦁ Στην Ευρώπη, τη Δυτική Ασία και την Αφρική, η κύρια πηγή ατμοσφαιρικής ρύπανσης σύμφωνα με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών είναι η σκόνη που μεταφέρεται από τον άνεμο.

Τη λύση δίνει το Dyson Zone™

Τα ακουστικά Dyson Zone™ έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν τον θόρυβο της πόλης και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Με προηγμένες μπαταρίες και φόρτιση USB-C, τα ακουστικά προσφέρουν 50 ώρες λειτουργίας μόνο για τον ήχο ή 4 ώρες συνδυασμένου χρόνου λειτουργίας καθαρισμού και ήχου, φορτίζοντας στο 100% σε 3 ώρες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ακουστικά καθαρισμού αέρα Dyson Zone™ είναι αποτέλεσμα της 30ετούς τεχνογνωσίας της Dyson στις τεχνολογίες ροής αέρα, φιλτραρίσματος και κινητήρων και της βαθιάς κατανόησης της ποιότητας του αέρα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Οι συμπιεστές σε κάθε ακουστικό αντλούν αέρα μέσω των φίλτρων διπλής στρώσης και προβάλλουν δύο ρεύματα καθαρισμένου αέρα στη μύτη και το στόμα του χρήστη, που διοχετεύονται μέσω της αποσπώμενης προσωπίδας χωρίς επαφή. Τα ηλεκτροστατικά φίλτρα συλλαμβάνουν το 99% της σωματιδιακής ρύπανσης σε μέγεθος 0,1 μικρομέτρων, ενώ τα φίλτρα άνθρακα K-Carbon, εμπλουτισμένα με κάλιο, στοχεύουν τα επικρατούντα όξινα αέρια που συνδέονται περισσότερο με τη ρύπανση των πόλεων, συμπεριλαμβανομένων των NO2 και SO2.

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, το προϊόν έχει επίσης σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας, καθηλωτικό ήχο με εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση και ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων για σαφήνεια στα μπάσα, τα μεσαία και τα υψηλά. Το Dyson Zone™ ενσωματώνει ένα επιπλέον μικρόφωνο το οποίο δίνει πρόσβαση σε τηλεφωνικές κλήσεις, ηχογράφηση φωνής και φωνητικό έλεγχο. Ακόμη, συνδυάζεται με το μικρόφωνο feed forward ANC για να παρέχει διπλή διαμόρφωση δέσμης μικροφώνου. Η διαμόρφωση δέσμης δημιουργεί μεγαλύτερη σαφήνεια στη μετάδοση φωνής συνδυάζοντας τα σήματα από κάθε μικρόφωνο με τρόπο που επιτρέπει στο σύστημα να απορρίπτει το θόρυβο από πίσω και στα πλάγια του χρήστη.

Προσέγγιση της Dyson στη μηχανική του ήχου

Τα ακουστικά Dyson Zone προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης. Οι μηχανικοί της Dyson επέλεξαν να ακολουθήσουν μια πιο επιστημονική προσέγγιση, καθοδηγούμενοι από την έρευνα ήχου και επικυρώνοντας τους στόχους προδιαγραφών που προέκυψαν με εκτεταμένες δοκιμές από χρήστες.

⦁ Σχεδιασμένο για εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση ήχου: Το ηχείο, το μηχανικό σύστημα, τα υλικά και η ακουστική έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης του ήχου. Η έξοδος του ήχου εξισορροπείται περαιτέρω με έξυπνη επεξεργασία σήματος 48.000 φορές το δευτερόλεπτο, η οποία συνδυάζεται με την ακύρωση θορύβου για την εξουδετέρωση της αρμονικής παραμόρφωσης σε μη ακουστά επίπεδα σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων (0,08% @ 94 dB @1 kHz).
⦁ Προηγμένη ακύρωση θορύβου: Το προϊόν διαθέτει 11 μικρόφωνα. Το σύστημα Dyson Zone ANC χρησιμοποιεί οκτώ μικρόφωνα τα οποία παρακολουθούν τον περιβάλλοντα θόρυβο 384.000 φορές το δευτερόλεπτο. Το Dyson Zone προσφέρει έως και 38 dB ακύρωσης θορύβου από τα 20 Hz έως τα 20 kHz.
⦁ Αξιόπιστος ήχος πλήρους φάσματος: Το Dyson Zone υπερβαίνει το ακουστικό για να αναπαράγει συχνότητες από 6 Hz - 21 kHz, εξασφαλίζοντας ότι ακούγεται κάθε νότα ή λέξη. Είναι πιο δύσκολο για την αναπαραγωγή ήχου να είναι ακριβής στα άκρα του εύρους συχνοτήτων του ηχείου, οπότε υπερβαίνοντας την ανθρώπινη ακοή, το Dyson Zone επιτυγχάνει μεγαλύτερη σαφήνεια σε όλο το ακουστικό τμήμα. Ένα τόσο ευρύ φάσμα συχνοτήτων οφείλεται στη μηχανική του συστήματος ηλεκτροακουστικής μηχανικής και στα βασικά εξαρτήματα. Στην καρδιά του ηχητικού συστήματος βρίσκονται οδηγοί ηχείων νεοδυμίου 40 mm, 16 ohm.
⦁ Επιστημονικά συντονισμένα για να ακούτε περισσότερες λεπτομέρειες: Με γνώμονα τις επιστημονικές μετρήσεις και επικυρωμένες από ευρείες δοκιμές χρηστών, οι μηχανικοί της Dyson προσδιόρισαν την προδιαγραφή που παρέχει τη μεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτομέρεια σε όλο το φάσμα του ήχου. Η Dyson δημιούργησε μια μοναδική ρύθμιση EQ που βελτιστοποιεί την καμπύλη συχνοτήτων για καθαρό ήχο σε όλο το ακουστικό φάσμα συχνοτήτων, για να προσφέρει μια εμπειρία ήχου υψηλής πιστότητας.
⦁ Καθηλωτική ακρόαση με απόλυτη άνεση: Καθώς το μέγεθος κάθε κεφαλής μπορεί να διαφέρει, το προϊόν προσαρμόζεται σε κάθε κεφάλι κατάλληλα χάρη στην αποσπώμενη προσωπίδα και την δυνατότητα σύσφιξης της ζώνης της κεφαλής προσφέροντας έτσι απόλυτη άνεση και μέγιστη απόδοση του ήχου. Για τον ίδιο λόγο τα μαξιλάρια αυτιών είναι πιο επίπεδα και σχηματίζουν γωνία ώστε να ευθυγραμμίζονται με το αυτί για βέλτιστη άνεση.

Φιλτράρισμα υψηλού επιπέδου σε πραγματικές συνθήκες

Κατά μέσο όρο 190 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ταξιδεύουν με το μετρό με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εκτίθενται σε ένα μείγμα ρύπων όπως τα αιωρούμενα σωματίδια (PM2.5 & PM10), τα οποία σε ορισμένες πόλεις μπορεί να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα από ό,τι στο επίπεδο του δρόμου.

Η επαφή με την ατμοσφαιρική ρύπανση των πόλεων είναι αναπόφευκτη, καθώς την συναντάτε καθημερινά είτε κατά τη μετακίνηση στη δουλειά, είτε για το ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για τη διάσχιση της πόλης στην οποία ζείτε. Το σύστημα φιλτραρίσματος και ο μηχανισμός παροχής αέρα των ακουστικών Dyson Zone™ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση των παραπάνω. Οι συμπιεστές που διαθέτουν έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια και περιστρέφονται με έως και 9.750 στροφές ανά λεπτό. Με αυτό τον τρόπο τραβούν αέρα μέσα από τα φίλτρα διπλής στρώσης. Τα αρνητικά φορτισμένα μέσα ηλεκτροστατικού φίλτρου συλλαμβάνουν εξαιρετικά λεπτά σωματίδια, όπως αλλεργιογόνα, και σωματίδια από πηγές όπως η σκόνη των φρένων, οι βιομηχανικές καύσεις και οι κατασκευές, με απόδοση 99% για σωματίδια μεγέθους 0,1 μικρομέτρων. Αυτά τα σωματίδια απασχολούν περισσότερο τους φορείς υγείας και οι επενδύσεις στην έρευνα για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους στην υγεία συνεχίζονται. Ένα δεύτερο στρώμα, το K-Carbon, είναι ένα στρώμα άνθρακα εμπλουτισμένο με κάλιο, το οποίο συλλαμβάνει ειδικά τους αέριους ρύπους της πόλης, όπως τα NO2, SO2 και O3, καθώς και τις δυσάρεστες οσμές της πόλης, όπως οι καπνοί από οικοδομές, τα λύματα ή ο αέρας στα συστήματα του μετρό, για παράδειγμα. Τα φίλτρα διαρκούν έως και 12 μήνες, ανάλογα με τη γεωγραφική θέση.

Ανίχνευση, συνδεσιμότητα & ανάπτυξη εφαρμογών

Το ΝΟ2 είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους αέριους ρύπους στις πόλεις. Μαζί με άλλα όξινα αέρια όπως το SO2, τα φίλτρα άνθρακα εμπλουτισμένα με κάλιο μέσα στο Dyson Zone™ στοχεύουν ειδικά σε αυτά τα όξινα αέρια για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του αέρα της πόλης. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας παρακολουθεί τον αέρα για τα επίπεδα NO2, παρακολουθώντας τα ζωντανά μέσω της εφαρμογής MyDyson™, μαζί με τα επίπεδα περιβαλλοντικού θορύβου σε πραγματικό χρόνο. Όπως και οι οικιακοί καθαριστές της Dyson, το Dyson Zone™ παρέχει χρήσιμες και κατανοητές πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον του χρήστη και ενημερώνει για πιο υγιεινές συνήθειες. Ένας ενσωματωμένος μηχανισμός παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη, προσαρμόζοντας κατάλληλα τη ροή του καθαρισμένου αέρα όταν βρίσκεται σε αυτόματη λειτουργία με συνδεδεμένη την προσωπίδα. Η ανίχνευση κεφαλής εισάγει το προϊόν σε κατάσταση αναμονής όταν δεν φοριέται και η βύθιση της αποσπώμενης προσωπίδας ενεργοποιεί τη λειτουργία συνομιλίας, διακόπτοντας τον καθαρισμό και τη μουσική παύση, βελτιστοποιώντας έξυπνα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η εφαρμογή MyDyson™ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του Dyson Zone™, την προσαρμογή της ταχύτητας ροής αέρα και της λειτουργίας ακύρωσης θορύβου, καθώς και για την προσαρμογή της ισοστάθμισης ήχου σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις, επιλέγοντας μία από τις τρεις λειτουργίες: Dyson EQ (βελτιωμένη), Bass Boost (μπάσα) και Neutral (πιο επίπεδη καμπύλη απόκρισης). Στην εφαρμογή MyDyson™ μπορείτε να επιλέξετε τον περιορισμό της φωτεινότητας σύμφωνα με τις οδηγίες σχετικά με την ακουστική υγεία.

Τα ακουστικά καθαρισμού αέρα Dyson Zone™ έχουν σχεδιαστεί από ομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και την Κίνα, με ιδιαίτερη έμφαση στο λογισμικό, στις εγκαταστάσεις μας στη Νοτιοανατολική Ασία. Η ανάπτυξη και η ενσωμάτωση της εφαρμογής ήταν ένα κρίσιμο έργο για να παρέχονται έξυπνες, ουσιαστικές λειτουργίες παρακολούθησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της ηχορύπανσης.

Όπως συμβαίνει με όλα τα μηχανήματα της Dyson, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Dyson Zone™ με καθαρισμό αέρα έχουν δοκιμαστεί ακόμα και: σε θαλάμους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, σε δοκιμές πτώσης, σε δοκιμές φθοράς υλικών και υφασμάτων, σε δοκιμές ανθεκτικότητας κουμπιών και πολλά άλλα. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί δοκιμών μας στο Κέντρο Ανάπτυξης της Dyson στη Μαλαισία είναι αναπόσπαστο μέρος του συγκεκριμένου έργου. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η γεωγραφική περιοχή καθώς έχουν γίνει δοκιμές σε περιοχές με θερμότερα κλίματα και υψηλότερη υγρασία. Τέλος, δοκιμές χρηστών έχουν διεξαχθεί στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα και τη Σιγκαπούρη.

Η Dyson, οι αριθμοί και τα προϊόντα της

Created with GIMP

Η Dyson είναι μια παγκόσμια εταιρεία έρευνας και τεχνολογίας με δραστηριότητες μηχανικής, έρευνας, ανάπτυξης, κατασκευής και δοκιμών στη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες. Έχοντας ξεκινήσει σε ένα αμαξοστάσιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Dyson αναπτύσσεται σταθερά από την ίδρυσή της το 1993. Σήμερα, διαθέτει μια παγκόσμια έδρα στη Σιγκαπούρη και δύο τεχνολογικές πανεπιστημιουπόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο με έκταση πάνω από 800 στρέμματα στο Malmesbury και στο Hullavington. Η Dyson παραμένει οικογενειακή επιχείρηση και απασχολεί πάνω από 14.000 άτομα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 6.000 μηχανικών και επιστημόνων. Διαθέτει τα προϊόντα της σε 83 αγορές διεθνώς.

Η Dyson επενδύει 2,75 δισεκατομμύρια λίρες για την ανάπτυξη επαναστατικών προϊόντων και τεχνολογιών. Η εταιρεία διαθέτει παγκόσμιες ομάδες μηχανικών, επιστημόνων και προγραμματιστών λογισμικού που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη μπαταριών στερεάς κατάστασης, ηλεκτρικών ψηφιακών κινητήρων υψηλής ταχύτητας, συστημάτων ανίχνευσης και όρασης, ρομποτικής, τεχνολογιών μηχανικής μάθησης και επενδύσεων Α.Ι. Από την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής σκούπας χωρίς σακούλα, DC01, το 1993, η Dyson έχει δημιουργήσει τεχνολογίες επίλυσης προβλημάτων για την περιποίηση των μαλλιών, τον καθαρισμό του αέρα, τη ρομποτική, τον φωτισμό και το στέγνωμα των χεριών.

Στοιχεία και αριθμητικά δεδομένα

⦁ Οι τελευταίες τεχνολογίες της Dyson για τη δημιουργία ενός υγιεινού σπιτιού, όπως η ηλεκτρική σκούπα Dyson V15 Detect και η Dyson Pure Cool Formaldehyde, είναι το αποτέλεσμα μιας επένδυσης ύψους 130 εκατομμυρίων λιρών. Εκτιμάται ότι η εταιρεία θα επενδύσει επιπλέον 2,75 δισεκατομμύρια λίρες τα επόμενα πέντε χρόνια.
⦁ Το 2020 η Dyson κατασκεύαζε ένα προϊόν κάθε 1.26 δευτερόλεπτα.
⦁ Η Dyson πραγματοποίησε μία από τις ευρύτερες μελέτες για την ποιότητα του αέρα κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, χρησιμοποιώντας τα σακίδια πλάτης μας σε 14 πόλεις και 1.576.658 συνδεδεμένους καθαριστές σε σπίτια σε όλο τον κόσμο.
⦁ Για να κατανοήσει τις αλλαγές στις συνήθειες καθαρισμού και την ευαισθητοποίηση στην επιστήμη της σκόνης μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η Dyson ξεκίνησε την πρώτη ετήσια παγκόσμια μελέτη για τη σκόνη το 2020, παίρνοντας συνεντεύξεις από 10.754 ερωτηθέντες σε όλο τον κόσμο.
⦁ Η Dyson ερευνά την επιστήμη του στυλ εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Η πιο πρόσφατη τεχνολογία της είναι το ισιωτικό Dyson Corrale™ το οποίο μετά από 7 χρόνια κατασκευής, σηματοδότησε μια επένδυση 25 εκατομμυρίων λιρών σε έρευνα και ανάπτυξη. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της συσκευής πραγματοποιήθηκαν πάνω από 600 ώρες δοκιμών με πραγματικούς χρήστες σε 5 χώρες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 800 συμμετεχόντων.
⦁ Για να κατανοήσει σε βάθος τα μαλλιά η Dyson αποφάσισε να δεσμεύσει δισεκατομμύριο στερλίνες για να τροφοδοτήσει νέες καινοτομίες ομορφιάς. Έτσι ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να λανσάρει 20 νέα προϊόντα ομορφιάς μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.
⦁ Την ίδια στιγμή η Dyson δημοσίευσε τα αποτελέσματα της πιο ολοκληρωμένης ερευνητικής μελέτης της για τα μαλλιά. Η Παγκόσμια Μελέτη για τα Μαλλιά 2022 εμβαθύνει στην κατανόηση των τύπων μαλλιών, των τρόπων και τάσεων styling και την υγεία των μαλλιών σε όλο τον κόσμο.
⦁ Μετά από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης και περισσότερα από 700 πρωτότυπα, το στεγνωτήριο χεριών Dyson Airblade 9kJ είναι το ταχύτερο και το ενεργειακά αποδοτικότερο στεγνωτήριο χεριών με φίλτρο HEPA. Παράγει έως και 85% λιγότερο CO2 από ότι οι χάρτινες πετσέτες και κοστίζει λιγότερο από 99% για να λειτουργήσει στην οικολογική λειτουργία. Σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμάται ότι η τεχνολογία Dyson Airblade στεγνώνει περισσότερα από 150 εκατομμύρια ζευγάρια χεριών την ημέρα.
⦁ Το 2020 ⦁ το βραβείο James Dyson κατάφερε να υποστηρίξει οικονομικά πάνω από 200 νέων εφευρετών και το 65% των διεθνών νικητών προχώρησαν στην εμπορική αξιοποίηση της τεχνολογίας τους, σε ένα περιβάλλον όπου το 90% των νεοφυών επιχειρήσεων αποτυγχάνουν.

Βασικά Προϊόντα  

  • Dyson V15 Detect™: Μια νέα γενιά ηλεκτρικών σκουπών χωρίς καλώδιο, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021. Διαθέτει μια ακτίνα λέιζερ με ακριβή γωνία που εντοπίζει την κρυμμένη σκόνη, ενώ ένας ακουστικός αισθητήρας μετρά και καταγράφει τη σκόνη και τα υπολείμματα που έχουν αναρροφηθεί.
  • The Dyson Corrale™ straightener: είναι η μόνη ισιωτική συσκευή που χρησιμοποιεί πλάκες με κάμψη που διαμορφώνονται ανάλογα για να μαζεύουν τα μαλλιά, επιτρέποντας το styling με λιγότερη θερμότητα και ζημιά. Ακόμη, ενσωματώνει ένα έξυπνο σύστημα αισθητήρων για να ρυθμίζει και να προσαρμόζει τη θερμοκρασία των πλακών του 100 φορές ανά δευτερόλεπτο.
  • The Dyson Purifier Cool Formaldehyde™: Η συσκευή καθαρισμού αέρα Dyson είναι η πιο προηγμένη στην αντιμετώπιση των ρύπων. Το παγκόσμιο δίκτυο συνδεδεμένων καθαριστών της Dyson διαθέτει μία από τις πιο ολοκληρωμένες εικόνες ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων, βοηθώντας τους μηχανικούς της Dyson να κατανοήσουν περαιτέρω τα προβλήματα της ποιότητας του αέρα στα σπίτια και στους χώρους εργασίας.
  • Dyson 360 Heurist™ robot vacuum: Η Dyson συνέχισε να αυξάνει τις επενδύσεις της στη ρομποτική με την ρομποτική σκούπα Dyson 360 Heurist™ η οποία συνδυάζει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης για να παρέχει ισχυρές επιδόσεις καθαρισμού. Κινείται αποτελεσματικά σε ολόκληρο το δωμάτιο αποφεύγοντας τα εμπόδια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Dyson Solarcycle™: Το νέο φως της Dyson παρακολουθεί το φυσικό φως της ημέρας και μεταμορφώνεται έξυπνα για διαφορετικές χρήσεις, παρέχοντας έτσι το σωστό φως τη σωστή στιγμή, ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Σχεδιασμένο για ευελιξία και εμπνευσμένο από το φυσικό φως, διαθέτει μοναδική παρακολούθηση του τοπικού φωτός της ημέρας και παρέχει φως σε όλο το δωμάτιο σε τέσσερις διαφορετικές μορφές - ως έμμεσο, λειτουργικό, χαρακτηριστικό ή ατμοσφαιρικό φως.
  • Η τελευταία τεχνολογία Dyson Airblade™ 9kJ είναι ένα γρήγορο και ενεργειακά αποδοτικό στεγνωτήριο χεριών με φίλτρο HEPA. Παρέχει φύλλα αέρα που ταξιδεύουν με ταχύτητα 624 km/h, τα οποία ακολουθούν το περίγραμμα των χεριών του χρήστη, απομακρύνοντας το νερό από την επιφάνεια σε δευτερόλεπτα. Παράγει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από τις χάρτινες πετσέτες και κοστίζει λιγότερο στη λειτουργία του, δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον στις τουαλέτες και στον έξω κόσμο.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση