ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ: Εκδήλωση για τη λήξη του Προγράμματος Μελισσοκομίας

Την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 17:00, στο Αμφιθέατρο Seth Frank του Aliki Perrotis Residence Hall της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί η επίσημη εκδήλωση για τη λήξη του Προγράμματος Μελισσοκομίας (Τμήμα Αρχαρίων), που αποτελεί μέρος του ευρύτερου Προγράμματος «Ενίσχυσης Αγροδιατροφικής Εκπαίδευσης | ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ». 

Το έργο υλοποιείται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη, και αποτελεί επένδυση του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG).

Η διάρκεια του Προγράμματος Μελισσοκομίας ήταν 50 ώρες και συνολικά εκπαιδεύτηκαν 90 αρχάριοι μελισσοκόμοι στην Καστοριά, τη Σκύδρα και τη Δράμα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε θεματικές ενότητες που αφορούσαν τη μελισσοκομία και τη σμηνουργία, τα προϊόντα της κυψέλης, τους εποχιακούς χειρισμούς, καθώς και την παθολογία της μέλισσας.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής στους εκπαιδευόμενους που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310492737 ή στο mail: mmalou@afs.edu.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση