Ημερίδα για την έρευνα και την καινοτομία στην Ενέργεια και την Απανθρακοποίηση

Η Εθνική Επιτροπή για την Ενέργεια και το Κλίμα διοργανώνει Ημερίδα Διαβούλευσης για να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις για τις εθνικές προτεραιότητες και πολιτικές που πρέπει να υλοποιηθούν την επόμενη δεκαετία στα πεδία της Έρευνας, της Καινοτομίας και της Ανταγωνιστικότητας στον τομέα της Ενέργειας.

Η ημερίδα «Έρευνα, Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα στον τομέα της Ενέργειας και Απεξάρτησης από τον Άνθρακα» λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο διαβούλευσης για το εθνικό σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, 9:00 – 16:00, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, (@INNOVATHENS powered by Samsung) στο Γκάζι.

Η Εθνική Επιτροπή για την Ενέργεια και το Κλίμα έχει ήδη θέσει σε διαβούλευση τόσο το σύνολο του προτεινόμενου σχεδίου όσο και το ειδικό πόρισμα των εργασιών της θεματικής της ομάδας «Έρευνα, Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opengov.gr/minenv/?p=9704

Η εκδήλωση, που εντάσσεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης του εθνικού σχεδιασμού, απευθύνεται σε εκπροσώπους του ερευνητικού και ακαδημαϊκού χώρου, μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, δημόσιων φορέων και αρχών στον τομέα της ενέργειας. Αφορά, τέλος, σε μεγάλο βαθμό, τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διάθεση ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών. 0ι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, κατόπιν προηγούμενης εγγραφής, να κάνουν πεντάλεπτες παρεμβάσεις, μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται απ’ ευθείας, μέσω live streaming, στη διεύθυνση:
www.innovathens.gr/events/erevna_kainotomia_antag/

Περισσότερες πληροφορίες: www.cres.gr

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας, ΕΔΩ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση