Ημερίδα για τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης από συμπράξεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων

H εμπειρία από πρακτικές εφαρμογές Συμβάσεων Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ) τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, αλλά και οι προκλήσεις και τα εμπόδια που πρέπει να υπερκεραστούν για την επιτυχή υλοποίηση έργων μέσω ΣΕΑ, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, βρίσκονται στο επίκεντρο της ημερίδας: «Πρακτικές Εφαρμογές Συμβάσεων Ενεργειακής Απόδοσης από Συμπράξεις Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από το ΚΑΠΕ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων EPC+: «Energy Performance Contracting Plus» και PRODESA: «Energy Efficiency Project Development in South Attica» (HORIZON 2020), θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens Hotel, Μιχαλακοπούλου 50, στην Αθήνα.

Η ημερίδα απευθύνεται σε Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μηχανικούς, φορείς λήψεως αποφάσεων σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ιδιοκτήτες κτηρίων, νομικούς, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι στόχοι και τα αποτελέσματα των δύο ευρωπαϊκών έργων, η ελληνική και ευρωπαϊκή εμπειρία, τα εμπόδια και οι προοπτικές για την ανάπτυξη των Συμβάσεων Ενεργειακής Απόδοσης.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και η εγγραφή γίνεται μέσω αποστολής email στην ηλεκτρονική διεύθυνση abotzios@cres.gr (κ. Α. Μπότζιος) το αργότερο έως τη  Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018. Λόγω περιορισμένης δυναμικότητας της αίθουσας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση