Ημερίδα για τον διαγωνισμό στα φωτοβολταϊκά

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) ανακοίνωσε ότι διοργανώνει στις 21 Οκτωβρίου ημερίδα σχετικά με τον πρώτο διαγωνισμό για νέα φωτοβολταϊκά έργα.

Η ημερίδα θα γίνει στις 10 το πρωί στην Αίθουσα Τελετών του κτηρίου Διοίκησης του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Ζωγράφου - ΕΜΠ - κτήριο Διοίκησης).

Στην Ημερίδα θα γίνει συνοπτική παρουσίαση από τη ΡΑΕ του θεσμικού πλαισίου βάσει του οποίου θα διεξαχθεί η πιλοτική ανταγωνιστική διαδικασία, θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές, οι προτεινόμενοι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, η διαδικασία αξιολόγησης/εξέτασής τους, η διαδικασία διεξαγωγής της ανταγωνιστικής διαδικασίας, καθώς επίσης και το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Η πρόσβαση στον χώρο της Ημερίδας μπορεί να γίνει μέσω μέσων μαζικής μεταφοράς (οδηγίες: http://www.ntua.gr/visit.html) ή με ιδιωτικό μέσο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανώτατη επιτρεπόμενη τιμή υποβολής προσφοράς είναι 94 €/MWh για τα έργα άνω του 1 MW και 104 €/MWh για τα μικρότερα. Η μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύς ανά υποβαλλόμενη προσφορά έχει ορισθεί στα 10 MW.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση