Ημερίδες ενημέρωσης για το Πρόγραμμα LIFE σε Θεσσαλονίκη και Χανιά

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF) διοργανώνουν «Ημερίδες Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE», στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ, Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ 6) και τα Χανιά Κρήτης (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Κεντρικού Δημαρχείου, 1ος όροφος, Κυδωνίας 29, ΤΚ 73135) στις 5 και 19 Απριλίου αντίστοιχα, 10.00-14.30.

Οι ημερίδες διεξάγονται στο πλαίσιο ενημέρωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής των δυνητικών δικαιούχων του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διεξαχθούν ομιλίες για το Πρόγραμμα LIFE και τα υπο-προγράμματα Περιβάλλον και Δράση για το Κλίμα, το Πολυετές Πρόγραμμα Εργασίας LIFE 2018 – 2020, καθώς και για καλές πρακτικές και αποτελέσματα έργων LIFE. Επιπλέον, θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στη διαδικασία προετοιμασίας προτάσεων για την Πρόσκληση 2019, τις δράσεις του έργου GR LTF, τη βάση δεδομένων έργων LIFE και τη διαδικτυακή πλατφόρμα υποστήριξης των αιτούντων και δικαιούχων του Προγράμματος. Τα προγράμματα ομιλιών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της GR LTF μέσα στις επόμενες ημέρες και θα σταλούν σε όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στους ακόλουθους συνδέσμους:

Για τη Θεσσαλονίκη: https://bit.ly/2ulAxXs

Για τα Χανιά: https://bit.ly/2UUEL3K

Σημειώνεται ότι από τις 14.30 έως τις 17.00, θα υπάρξει η δυνατότητα πραγματοποίησης διμερών συναντήσεων μεταξύ των Εμπειρογνωμόνων της GR LTF και δυνητικών δικαιούχων, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης πιθανών ιδεών/προτάσεων προς υποβολή. Οι συναντήσεις θα οριστούν την ημέρα των ημερίδων κατόπιν συνεννόησης με την GR LTF.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση