ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επενδύοντας στην πλήρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση και με την υποστήριξη εξειδικευμένων επαγγελματιών μια ομάδα παραγωγών Ιπποφαούς που ξεκίνησε από τη Θεσσαλία αναπτύσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς τα τελευταία τρία χρόνια.

Στην ομάδα συμμετέχουν έως τώρα 85 παραγωγοί ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς χωρίς αγκάθια  και έχουν καλλιεργήσει μέχρι σήμερα άνω των 1.100 στρεμμάτων στην περιοχή της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της 26ης AGROTICA διοργανώνεται ενημερωτική ημερίδα με θέμα την καλλιέργεια και τη διαχείριση των ρώσικων ποικιλιών ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ στην Ελλάδα, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Γερμανός», αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Η διαφοροποίηση που προσφέρει η αποκλειστική καλλιέργεια των ποικιλιών του MA Lisavenko institute of Siberia λόγω της πολύ υψηλής παραγωγικότητας, των ποιοτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος και του χαμηλού κόστους παραγωγής λόγω της έλλειψης αγκαθιών αποτελεί σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ομάδας παραγωγών στην παγκόσμια αγορά.

Η διασφάλιση της πώλησης της παραγωγής καθώς και η υψηλή τεχνογνωσία για την καλλιέργειά του στην Ελλάδα καθιστούν μια σοβαρή επιλογή επένδυσης με ιδιαίτερα υψηλές κερδοφορίες για τους καλλιεργητές.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους για την καλλιέργεια και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση