Ηράκλειο: Τι συζητήθηκε στην 5η συνάντηση εταίρων του LIFE Natura Themis

Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των εταίρων του έργου LIFE Natura Themis πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στην Έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η δια ζώσης ενημέρωση των μελών των ομάδων έργου που υλοποιούν το πρόγραμμα, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη των δράσεων, για τυχόν δυσλειτουργίες στην υλοποίησή τους, για τα νέα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από τη λειτουργία των Παρατηρητηρίων Περιβαλλοντικού Δικαίου Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης και για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή και Εθνική Περιβαλλοντική νομοθεσία.

Η ομάδα που εργάζεται στο πρόγραμμα, καταθέτει επίσης τις προτάσεις της για τη συνέχιση του έργου και για τον συντονισμό των δράσεων για χρονικό ορίζοντα 6μήνου, προτάσεις που συζητούνται και συναποφασίζονται από όλα τα μέλη.

Στην 5η αυτή διήμερη συνάντηση, εκτός της σχετικής ενημέρωσης των εργασιών της προηγούμενης περιόδου, συζητήθηκαν κυρίως τα θέματα οργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου του έργου το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο 2018 στην Αθήνα από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, η οργάνωση δύο εκπαιδευτικών σεμιναρίων και των πρώτων θεματικών ημερίδων που θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως το τέλος του έτους.

Τη 2η ημέρα της εκδήλωσης, συμμετείχε στις εργασίες συντονισμού και το μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του έργου, κα Αγγελική Καλλία Αντωνίου, Καθηγήτρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ).

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση