Η ΑΒ Βασιλόπουλος παίρνει το Greenpass και ανοίγει το δρόμο για την πράσινη ενέργεια

Το πιστοποιητικό Greenpass από τη ΔΕΗ αποκτά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, «αποδεικνύοντας στην πράξη τη μέριμνά της για το περιβάλλον, με υπευθυνότητα απέναντι στις μελλοντικές γενιές».

Με το Greenpass βεβαιώνεται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου πανελλαδικά, τις αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, η ΔΕΗ έχει παράξει ισόποση ενέργεια απο τους Υδροηλεκτρικούς της Σταθμούς και την έχει δεσμεύσει ειδικά στο όνομα της ΑΒ, η οποία συμβάλλει, σε ένα καλύτερο περιβάλλον, σε ένα καλύτερο αύριο!

Συγκεκριμένα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ΑΒ Βασιλόπουλος με το Greenpass, το νέο πιστοποιητικό προέλευσης που διαθέτει η ΔΕΗ, δείχνει στην πράξη ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγυήσεις προέλευσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αντιπροσωπεύουν τα οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία που προέρχονται από την ανανεώσιμη παραγωγή ενέργειας.

«Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη υιοθετώντας ακόμα περισσότερους τρόπους, μεθόδους και πολιτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία. Για μία ακόμη φορά, η ΑΒ κάνει το καλό για ένα καλύτερο περιβάλλον, για έναν πιο πράσινο πλανήτη», καταλήγει η ίδια ενημέρωση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση