Η Βουλή δώρισε απορριμματοφόρο στον δήμο Κέας (φωτο)

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νικόλαο Βούτση απέστειλε ο Δήμαρχος Κέας Ιωάννης Ευαγγέλου εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του «για τη γενναιόδωρη και πολύτιμη δωρεά στον Δήμο Κέας ενός μικρού απορριμματοφόρου που εξυπηρετεί απόλυτα τις ιδιαίτερες ανάγκες αποκομιδής απορριμμάτων εντός των οικισμών του νησιού μας», όπως τονίζει. Ο Δήμαρχος Κέας εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Νικόλαο Μανιό για τη συμβολή του.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα του Δημάρχου Κέας, ο οποίος εξηγώντας σε επιστολή του ότι «λόγω της ιδιομορφίας που συνεπάγεται η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική των οικισμών του νησιού, η αποκομιδή στερεών αποβλήτων είναι ιδιαίτερα δυσχερής και πραγματοποιείται σε πολλές περιπτώσεις με τη χρήση ημιόνων» και επισημαίνοντας ταυτόχρονα «τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του δήμου» παρακάλεσε για την παραχώρηση ενός κατάλληλου οχήματος αποκομιδής απορριμμάτων.

Η Βουλή, με απόφαση του Προέδρου της κ. Βούτση, προχώρησε στη δωρεά και την παράδοση του απορριμματοφόρου, κυβισμού 1.296 κυβ. εκ. και μικτού βάρους 1.550 κ., που προέρχεται από τα υπό απόσυρση οχήματά της, για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας του κυκλαδίτικου νησιού.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση