Η Ελένη Μυριβήλη νέα αντιδήμαρχος Πρασίνου του δήμου Αθηναίων

Τη δημοτική σύμβουλο Ελένη (Λενιώ) Μυριβήλη όρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αντιδήμαρχο Πρασίνου, Αστικής Πανίδας, Αστικής Ανθεκτικότητας και Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή.

Με την απόφαση του κ. Καμίνη, ο δήμος Αθηναίων αποκτά αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή.

Η κα. Μυριβήλη διαδέχεται τον αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Μοντιάνο, ο οποίος υπέβαλε στον δήμαρχο Αθηναίων την παραίτησή του για λόγους υγείας.

Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τη στενή συνεργασία τον κ. Μοντιάνο, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει στην παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Η θητεία της νέας αντιδημάρχου ορίζεται από 08.01.2018 μέχρι και 31.08.2019.

«Η νέα χρονιά αρχίζει με ωραία νέα! Ευχαριστώ τον δήμαρχο Καμίνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τον Αλέξανδρο Μοντιάνο για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε 🙂 Είμαι πολύ περήφανη που η Αθήνα πλέον αποκτά αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και που μας δίνονται νέες δυνατότητες για να εστιάσουμε σε έργα που μπορούν να κάνουν την Αθήνα πιο δροσερή προσαρμόζοντάς την στις αλλαγές που έρχονται με την κλιματική αλλαγή! Θα είμαστε σε επαφή 🙂 Καλό και χαρούμενο το 2018!», ευχήθηκε η κα. Μυριβήλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση