Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην DETROP 2014

Με 63 τοπικές επιχειρήσεις από όλες τις περιφερειακές ενότητες  συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Detrop Boutique Show Athens 2014”, η οποία διοργανώνεται  στο Εκθεσιακό  και Συνεδριακό  Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, στην Αθήνα (14 - 16 Μαρτίου 2014).Η “Detrop Boutique Show Athens 2014” θα προσφέρει στους επισκέπτες της μια αποκλειστική ξενάγηση στα μοναδικά ελληνικά, μεσογειακά, πιστοποιημένα προϊόντα, προϊόντα Π.Ο.Π. (Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης), Π.Γ.Ε. (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) και Ε.Π.Ι.Π. (Εγγυημένα Παραδοσιακά Ιδιότυπα Προϊόντα).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων-ποτών, καθώς και γευσιγνωστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τα συγκεκριμένα προϊόντα και τους παραγωγούς τους. Στο πλαίσιο της έκθεσης, με γνώμονα την ποιοτική και όχι την ποσοτική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, η ΔΕΘ-HELEXPO θα φιλοξενήσει ένα σημαντικό αριθμό εμπορικών επισκεπτών (δίκτυα διανομής, σούπερ μάρκετ, υπερ-μάρκετ, καταστήματα delicatessen κ.τ.λ.) από χώρες-στόχους, όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία, οι σκανδιναβικές χώρες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και από άλλες χώρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως χώρες της Βόρειας Αφρικής, ο Καναδάς, το Ιράκ, η Κύπρος, χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, με τις οποίες θα προγραμματιστούν προκαθορισμένες συναντήσεις.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ουσιαστικά δράσεις για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών της προϊόντων και συμμετέχει στην  “Detrop Boutique Show Athens 2014” με

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!