Η συμμετοχή του δήμου Λαγκαδά στην «πράσινη εβδομάδα»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Λαγκαδά στην Διεθνή Έκθεση προώθησης Αγροτικών Προϊόντων του Βερολίνου «Πράσινη  Εβδομάδα». Ο δήμος συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση, αφήνοντας τις καλύτερεςεντυπώσεις και ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης και συνεργασίας των παραγωγών της περιοχής μας, με ξένες ανταγωνιστικές αγορές.

Οι επτά  συνολικά παραγωγοί που συμμετείχαν στην φετινή αποστολή είχαν την δυνατότητα να “συστήσουν” τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης, ενώ παράλληλα διανέμονταν διαφημιστικό υλικό προβολής της παραγωγής τους.Την ημέρα των εγκαινίων και καθ΄ όλη την διάρκεια της “Πράσινης Εβδομάδας”,
εκπρόσωποι της γερμανικής βουλής και του κρατιδίου του Βερολίνου τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο του Δήμου Λαγκαδά, γνωρίζοντας τις ομορφιές και δοκιμάζοντας τις γεύσεις τους τόπου μας.Ο Δήμαρχος του αδελφοποιημένου Δήμου Steglitz – Zehlendorf κ. Nobert Kopp, ο τοπικός Βουλευτής του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Guiny,
ο Δήμαρχος και Κυβερνήτης του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Klaus
Wowereit, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Εθνικής Βουλής της Γερμανίας κ. Goldmann, ήταν ανάμεσα στους “θαυμαστές” της γαστρονομικής παρουσίασης του Δήμου μας.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι με την φετινή εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης  με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης  κ.Τσαυτάρη και  Μακεδονίας- Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, δόθηκε η ιδιαίτερη σημασία στην δύσκολη προσπάθεια που πρώτος ξεκίνησε με την περσινή συμμετοχή του ο Δήμος Λαγκαδά, για μια οργανωμένη παρουσία της χώρας μας σε Διεθνείς Εκθέσεις του εξωτερικού. Ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε  αισθάνεται τον τοπικό Βουλευτή του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Guiny, τον Πρόεδρο κ. Μπακαλιό και τα μέλη του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Φιλίας στο Βερολίνο και όλους τους παραγωγούς μας που στήριξαν με όλη την αγάπη και τιςδυνάμεις τους, την νέα προσπάθεια εξωστρέφειας και ανάπτυξης του Δήμου Λαγκαδά.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!