Η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των Επί Τόπου συναντήσεων στη Βόρεια Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ο πρώτος κύκλος της ενέργειας Επί Τόπου που αφορά συναντήσεις της διοικητικής ομάδας με εργαζόμενους, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των νέων αξιών της Τράπεζας Πειραιώς. Στόχος των Επί Τόπου Επισκέψεων σε πόλεις ανά την Ελλάδα, είναι η διάδοση των εταιρικών αξιών σε όλο τον Οργανισμό και η κατανόησή τους στην πράξη, ξεπερνώντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Οι νέες αξίες της Τράπεζας Πειραιώς εκφράζουν τον τρόπο που λειτουργούν και συνεργάζονται οι εργαζόμενοι μεταξύ τους, καθώς και προς τους πελάτες, τους μετόχους και την κοινωνία συνολικά και διαμορφώνονται ως εξής:

  • Δημιουργούμε συνεχώς αξία
  • Βλέπουμε τα δεδομένα ως πρόκληση
  • Ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας
  • Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Περίπου 300 εργαζόμενοι από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου, Ροδόπης, Φλώρινας και Κοζάνης, συμμετείχαν στις Επί Τόπου συναντήσεις και συζήτησαν για θέματα στρατηγικής, ενημερώθηκαν για σημαντικά έργα της Τράπεζας & συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό workshop με στελέχη της Διοίκησης. Ειδικότερα, την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συνάντηση-workshop για τους εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη. Ο Θύμιος Κυριακόπουλος (Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Group Risk Management), ο Θανάσης Αρβανίτης (Γενικός Διευθυντής, Piraeus Financial Markets) και η Αγγελίνα Κουτσομητοπούλου (Senior Director, Organizational Learning & HR Development) ανέλαβαν τον συντονισμό της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντώνης Κατραούρας, Βοηθός Γενικός Διευθυντής, Επιχειρηματικά Κέντρα Βορείου Ελλάδας, η Μαρία Μαυροματάκη, Περιφερειακή Διευθύντρια, 1η Περιφερειακή Θεσσαλονίκης, ο Ηλίας Γεωργίου, Περιφερειακός Διευθυντής, 2η Περιφερειακή Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Βλάχος, Senior Director, Αναδιαρθρώσεις Δανείων SME.

Σκοπός της Τράπεζας Πειραιώς είναι να δημιουργήσει μια ενιαία και σταθερή εταιρική κουλτούρα με βάση τις αρχές της υπευθυνότητας, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας, δημιουργώντας παράλληλα ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προάγει την ανοικτή επικοινωνία, την υψηλή απόδοση και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Η ενέργεια Επί Τόπου θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα και την Αθήνα το 2019.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση