Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητη οδηγός παρέσυρε σκύλο και τον παράτησε στον δρόμο (video)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με μία ασυνείδητη οδηγό ΙΧ να παρασέρνει ένα δεσποζόμενο σκύλο στο χωριό Γέφυρα, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η 58χρονη οδηγός παρασέρνει τον σκύλο και στη συνέχεια συνεχίζει την πορεία της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το άτυχο τετράποδο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο από δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ όπως αναφέρει στη Voria.gr η ιδιοκτήτρια του σκύλου Γεωργία Λάσπα «νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες».

Η ίδια κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Χαλκηδόνος, ενώ το video από κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σημείο ήταν καθοριστικό, ώστε οι αστυνομικοί να δουν μέσω των πινακίδων ποιο είναι το όχημα και να κινηθεί η απαραίτητη αυτώφορη διαδικασία.

«Όπως διαπιστώθηκε από τις πινακίδες ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι από την περιοχή», εξηγεί η κ. Λάσπα.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση από την αστυνομία

Οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Χαλκηδόνας προχώρησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης παράσυρσης του σκύλου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε έγκληση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος.

Πρόκειται για 58χρονη Ελληνίδα υπήκοο, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε video από τη στιγμή που το ΙΧ χτυπά το σκυλί και το εγκαταλείπει:

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση