Θεσσαλονίκη: Στην 1η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «BEYOND 4.0» ο ΕΟΑΝ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης συμμετέχει στην 1η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «BEYOND 4.0», που πραγματοποιείται από τις 14 – 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ.- HELEXPO.

Στον χώρο της έκθεσης (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, Θ. Β28), ο Ε.Ο.ΑΝ. θα διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο θα προβάλλονται στους επισκέπτες, οι δραστηριότητες και συνεργασίες του Οργανισμού για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και της ανακύκλωσης.

Επίσης, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, που γίνεται στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, θα παρουσιαστεί και θα διανεμηθεί από τον ΕΟΑΝ στους συνέδρους, ο «Οδηγός για Δήμους, για τη διαλογή στην Πηγή και την Ανακύκλωση».

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου , στις 13:30, στον χώρο εκδηλώσεων του Περιπτέρου 15 , θα γίνει η παρουσίαση της Ψηφιακής Εφαρμογής GRE-CYCLE για την Ανακύκλωση Αποβλήτων, που δημιούργησε ο ΕΟΑΝ.

Η 1η Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond 4.0 θα δώσει το βήμα σε εταιρείες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση