Θεσσαλονίκη: Φεύγει ο επικίνδυνος αμίαντος από το ΚΑΝ ΚΑΝ στα Μετέωρα

Εργασίες απομάκρυνσης των επικίνδυνων αμιαντούχων υλικών από το εγκαταλελειμμένο κτίσμα (πρώην Κέντρο Διασκέδασης ''ΚΑΝ-ΚΑΝ''), που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακροπόλεως και Αν. Παπανδρέου στα Μετέωρα, παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, των Αντιδημάρχων Δημήτρη Αθάνατου, Στέφανου Βάρφη, Κωνσταντίνου Πάντση και του αρμόδιου Εντεταλμένου Σάκη Λαζαρίδη, ξεκίνησε ο δήμος Παύλου Μελά, μέσω της συμβεβλημένης εταιρείας INTERGEO Ε.Π.Ε. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Έτσι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά από συντονισμένες ενέργειες όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνεται τέλος σε ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής Μετεώρων. Υπολογίζεται ότι οι εργασίες που υλοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας με τη βοήθεια ειδικού καλαθοφόρου οχήματος, θα διαρκέσουν 3 ημέρες και θα αποξηλωθούν περίπου 700 τ.μ. αμιάντου μέσα από το κτήριο.

Για τον σκοπό αυτό σε συνεργασία με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχουν γίνει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων από τη Δευτέρα 29 έως και την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017, στα εξής σημεία:

1.Συμβολή οδού Ακροπόλεως με οδό Αν. Παπανδρέου

2.Συμβολή οδού Ακροπόλεως με οδό Τσακάλωφ

3.Συμβολή οδού Ακροπόλεως με οδό Καλλιθέας

4.Συμβολή οδού Στρ. Δουμπιώτη με οδό Ζωγράφου.

Τις ενέργειες αποξήλωσης συντονίζει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παύλου Μελά.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση