Θεσσαλονίκη: 6η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Η 6η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας θα πραγματοποιηθεί από 2 ως και 5 Ιουνίου 2017 στο πάρκο ανθοκομικής, απέναντι από το κτήριο της ΕΡΤ3, στη Θεσσαλονίκη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της Οικογιορτής Θεσσαλονίκης και της Πανελλαδικής Οικογιορτής.

Υπενθυμίζεται ότι για τις Οικογιορτές της Θεσσαλονίκης και στην κατηγορία των μεταποιητών υπάρχει ο κανόνας του 50%. Δηλαδή για να συμμετέχει κάποιος πρέπει να παράγει ο ίδιος τουλάχιστον το 50% των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί. Επίσης σε όλες τις κατηγορίες ισχύουν οι πάγιες αρχές της Οικογιορτής και απαγορεύονται έμποροι-μεσάζοντες. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στο 6946982547 (Δημήτρης) και στο 6983258265 (Γιώργος). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1-2 μπαλαντέζες, ντουί, λάμπες οικονομίας, καρέκλες, ομπρέλα.

Σε αυτή την γιορτή θα εγκριθούν και νέες αιτήσεις μελών. Οι αιτήσεις θα εγκριθούν από την γενική συνέλευση που θα γίνει στο χώρο της γιορτής την Κυριακή 4/6/2017 το μεσημέρι. Όσοι/ες εγκριθούν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη γιορτή στο πάρκο της Νέας Ελβετίας τον Σεπτέμβριο. Με απόφαση της συνέλευσης της 3/5/17 όσοι/ες κάνουν νέες αιτήσεις θα πρέπει παράλληλα να παρουσιαστούν την Παρασκευή 2/6/17 το απόγευμα στην γραμματεία της γιορτής και να δηλώσουν την εθελοντική τους βοήθεια στις δουλειές της γιορτής (καθαριότητα, φύλαξη, στήσιμο, κυλικείο κλπ).

Όσοι/ες μπορούν να κάνουν εργαστήρια και δράσεις για παιδιά ή γνωρίζουν άλλους που μπορούν να κάνουν, να επικοινωνήσουν το συντομότερο στα παραπάνω τηλέφωνα με τον Δημήτρη ή τον Γιώργο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επόμενη συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 29/5στο πάρκο της ΕΡΤ3 απόγευμα και ώρα 7μμ. Για περισσότερες πηροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση