Θλίψη στον αγροτικό κόσμο από τον θάνατο του Παύλου Κοντέλλη

Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο Παύλος Κοντέλλης, ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στα τρακτέρ και το πρόσωπό του συμβόλιζε απαράμιλλα για πολλές δεκαετίες τον κλάδο των εισαγωγέων και αντιπροσώπων τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων.

Με σπουδές marketing στο Λονδίνο, συνέχισε με δυναμισμό την οικογενειακή αντιπροσωπεία, αρχικά της Fordson και στη συνέχεια της Ford, ενώ εδώ και χρόνια η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ διαχειρίζεται με συνέπεια τα μεγάλα σήματα των New Holland, Case, Stayer, IVECO κ.α.

Σύμφωνα με το Agronews.gr, ο Παύλος Κοντέλλης είχε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή με ενδιαφέρον τις εκδοτικές πρωτοβουλίες της Green Box, αρχικά το Profi και στη συνέχεια το Αγρόκτημα, την Agrenda και το AgroNews. Αυστηρός στη δουλειά του αλλά δίκαιος, είχε συχνά μια παρατήρηση για επί μέρους προσεγγίσεις, εκτιμούσε ωστόσο πάντοτε τη μεγάλη προσπάθεια των συντελεστών της Green Box για αντικειμενική ενημέρωση του αγροτικού κόσμου.

Η κηδεία του θα γίνει στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτο από το 1ο νεκροταφείο.

«Το Δελτίο Τύπου της εταιρείας

Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας Παύλου Κοντέλλη ο οποίος έφυγε από κοντά μας σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.

Ο Παύλος Κοντέλλης για περισσότερα από 60 χρόνια αγωνίστηκε για την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας και το όνομά του ταυτίστηκε με τον εκσυγχρονισμό της εκμηχάνισης σε όλη την Ελληνική ύπαιθρο. Υπήρξε πρότυπο επιχειρηματία και εργοδότη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας μας. Ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον του για την εκπαίδευση στον τομέα της εκμηχάνισης και βοήθησε προς αυτή τη κατεύθυνση ποικιλοτρόπως τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η κηδεία του Παύλου Κοντέλλη θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση