Κάδοι ανακύκλωσης στα σχολεία του δήμου Αχαρνών

Την παροχή μπλε κάδων ανακύκλωσης, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Αχαρνών, ενέκρινε η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης - Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ), «ύστερα από ενέργειες της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου».

Πρόκειται για τροχήλατους μπλε κάδους ανακύκλωσης χωρητικότητας 360 λίτρων, οι οποίοι παραδόθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης στον Δήμο Αχαρνών και θα διανεμηθούν στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών το επόμενο χρονικό διάστημα, ύστερα από συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως ανάφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θοδωρής Συρινίδης πέρα από την εξασφάλιση των τροχήλατων κάδων για τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών, ο δήμος έχει εξασφαλίσει ακόμη 300 μπλε κάδους που θα ενισχύσουν το υπάρχον δίκτυο των μπλε κάδων ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκριση των αιτημάτων του Δήμου Αχαρνών προς την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ) και δήλωσε: «Η τοποθέτηση μπλε κάδων ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης και στην ενημέρωση για τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης. Η ανακύκλωση είναι μια διαρκής υποχρέωση που αρμόζει σε μια πολιτισμένη και σύγχρονη κοινωνία».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση