Και φέτος συμμετέχει στο Let's Do It Greece ο δήμος Θερμαϊκού

Και τη φετινή χρονιά συμμετέχει ο δήμος Θερμαϊκού στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece με δράσεις εξωραϊσμού, ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης και καθαρισμού παραλιών και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, «την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 11:00 π.μ. με σημεία συνάντησης στην Περαία, τη Μηχανιώνα και την Επανομή, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και διαδίδουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας με τους δημότες μας, δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλο το Δήμο!».

Στόχος, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, είναι να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι φορείς του Δήμου μας, «ώστε όλοι μαζί να  διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό και περιποιημένο».

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!». Για την Κυριακή 17 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη στο πρόγραμμα, εκατοντάδες φορείς πανελλαδικά. Ανάμεσά τους, το Σώμα Ελήνων Προκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, μουσεία, εταιρείες, σχολεία, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, εθελοντικες ομάδες και φορείς σε όλη τη χώρα.

Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή έως την Τετάρτη 13 Απριλίου, ως φορέας ή ως πολίτης, στα τηλέφωνα:
Για τη Δημοτική Ενότητα Θερμαϊκού: 23923-30071 και  23923-30022
Για τη Δ.Ε. Επανομής: 23923-30104
Για τη Δ.Ε. Μηχανιώνας: 23923-30349

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση