Καλλιστώ: Ανοιχτές εκδηλώσεις της περιβαλλοντικής οργάνωσης σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ» οργανώνει δύο ανοιχτές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στις εκδηλώσεις θα λάβει χώρα ένας δημόσιος απολογισμός για τις δράσεις του 2017 και του 2018, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει μία δημόσια διαβούλευση σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες που θα θέσει η Καλλιστώ στο μέλλον.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 7:30μμ στο «Οικόπολις» (Πτολεμαίων 29 Α, 5ος όροφος). Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μπουφές.

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στα μέσα Νοέμβρη στην Αθήνα σε μέρος που θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον. Ο απολογισμός των δράσεων και του έργου της Καλλιστώς για το 2017 μπορεί να βρεθεί με μορφή περιοδικού εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης μπορούν να αναζητηθούν στο σχετικό facebook event, εδώ.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους φίλους, εθελοντές και οικονομικούς υποστηρικτές της Καλλιστώς αλλά είναι ανοικτές για οποιανδήποτε θέλει να συμμετάσχει. Η διοργάνωση των εκδηλώσεων είναι μέρος του έργου «ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ: Βελτίωση όρων συνύπαρξης του ανθρώπου με τα μεγάλα σαρκοφάγα και ενθάρρυνση ενεργούς συμμετοχής πολιτών στις προσπάθειες διατήρησής τους» το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο. Τόσο στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης όσο και σε αυτή της Αθήνας θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του έργου του εθελοντικού προγράμματος της Καλλιστώς που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2018 στο Εθνικό Πάρκο της Βόρειας Πίνδου.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση