Κασσελάκης για τον νόμο για τον αιγιαλό: «Όχι Μητσοτάκη σε θάλασσες και ακτές» (video)

Με ένα βίντεο στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης «απαντά» στην ανάρτηση του πρωθυπουργού πριν τρεις ημέρες, όπου έδινε διευκρινίσεις για τον νέο νόμο του ΥΠΟΙΚ που αφορά στις παραλίες.

Διαβάστε: Οι 7 αλλαγές με τον νέο νόμο για τη δημόσια περιουσία στις παραθαλάσσιες περιοχές

Στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο νέος νόμος, εκτός των άλλων, διασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες για όλους τους πολίτες και προβλέπει αυστηρότερα πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τον νόμο και καταπατούν τις παραλίες. Επίσης, απαντώντας στα διάφορα fake news, ο πρωθυπουργός εξηγεί ότι ο νόμος δεν ρυθμίζει πολεοδομικά ζητήματα, αφού είναι του υπουργείου Οικονομικών. «Άρα δεν επηρεάζει καμία διάταξη που αφορούν τους όρους δόμησης. Εκεί που δεν επιτρεπόταν δεν θα επιτρέπεται και τώρα η δόμηση» λέει.

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του TikTok ανέφερε: «Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές».

 

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Το βίντεο του πρωθυπουργού:

 

@kyriakosmitsotakis_Ελεύθερες παραλίες 🏖️♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Είναι σαφής ο παραλληλισμός με το κλασικό, πια, σποτ του παρελθόντος με τον Γλάρο της HELMEPA που ανέφερε: «Όχι σκουπίδια, Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

1 comment

  1. Περαστική 9 Μαρτίου, 2024 at 06:25 Απάντηση

    Είμαι απολιτίκ, βαρέθηκα τους διχασμούς, αλλά ο κ Κασσελάκης σαν αριστερός, ας αφήσει τα παιδάκια κ σουβλάκια ήσυχα, κι ας δει τι μπορεί να κάνει ο ίδιος για το περιβάλλον, που ούτε μια πορεία αριστερών δεν είδαμε ποτέ για τέτοια
    καταστροφικά θέματα, όπως το κλίμα, η υπερθέρμανση, η μόλυνση του περιβάλλοντος κ στα τέσσερα στοιχεία της Φύσης, όπως κ της τροφής κ υγείας! που οδηγούν τελικά κ στην ακρίβεια κ οικονομικές ζημιές!

Αφήστε μια απάντηση