Κιλκίς: Εταιρεία παράγει «πράσινα» απορρυπαντικά, δίνει μέρος των εσόδων σε ορφανά της Αφρικής

του Νίκου Αβουκάτου

Με συστατικά φυσικής προέλευσης (μ.ο. 93%) και αιθέρια έλαια από την ελληνική γη παρασκευάζονται τα οικολογικά απορρυπαντικά της εταιρείας «Egreeno», που εδρεύει στην Αξιούπολη του νομού Κιλκίς. Τα προϊόντα της μακεδονικής εταιρείας είναι απολύτως ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, καθώς δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες ουσίες (SLES, SLS, COCODEA κ.ά.).

Τα καθαριστικά Egreeno περιέχουν πρωτοποριακά υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης. Δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες βλαβερές ουσίες, δεν έχουν καμία επισήμανση επικινδυνότητας, είναι υποαλλεργικά και εργαστηριακά ελεγμένα. Παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα κι έχουν πρόσθετα φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια χαρακτηριστικά της ελληνικής χλωρίδας.

Με τα φυσικά της προϊόντα η συγκεκριμένη εταιρεία αποδεικνύει αναμφισβήτητα ότι σέβεται τον άνθρωπο αναπτύσσοντας μια παραγωγική διαδικασία που έχει «πράσινο» πρόσημο, αλλά αποπνέει και αίσθημα αλληλεγγύης προς ορφανά παιδιά που ζουν στην Αφρική.

Ο ιδρυτής της εταιρείας οικολογικών απορρυπαντικών προϊόντων, επικεφαλής μια ομάδας νέων επιστημόνων, χημικός – μηχανικός, Χρήστος Γκουλέτσας εξηγεί στη Greenagenda.gr γιατί έκανε στροφή στα οικολογικά προϊόντα. «Όταν έγινα για πρώτη φορά πατέρας, άρχισαν να με απασχολούν θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου αλλά και η δική μου υγεία ως γονιός. Θέλαμε με την γυναίκα μου, ό,τι χρησιμοποιούμε εμείς και το παιδί μας να είναι 100% υγιεινό και ασφαλές. Από την αγάπη μας, λοιπόν, για την φύση και το παιδί μας, προέκυψαν τα προϊόντα (www.egreeno.gr), μια πρωτοποριακή σειρά αγνών φυσικών απορρυπαντικών με ιδιαίτερα, πρόσθετα φυτικά συστατικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά», τονίζει ο κ. Γκουλέτσας.

Πρόσφατα, η «Egreeno» αποφάσισε να δίνει σε ετήσια βάση μέρος των εσόδων της σε ελληνικό ορφανοτροφείο στην Τανζανία. «Ο Αλέκος και η Ναυσικά είναι δύο Έλληνες από την Κατερίνη που έχουν χτίσει, από το μηδέν, ένα ορφανοτροφείο στην πάμφτωχη Τανζανία. Όταν τους γνώρισα δεν μπόρεσα να μείνω ασυγκίνητος μπροστά σε αυτό το έργο αγάπης. Γι' αυτό και το 3% των καθαρών εσόδων μας από τις πωλήσεις της σειράς απορρυπαντικών μας, το προσφέρουμε, με την καρδιά μας, στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία Τ.Ο.Μ», λέει.

Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται μόνον μέσω διαδικτύου.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.