Κοζάνη: Εθελοντική δράση καθαριότητας στην περιοχή Ξενία από την «Σύμπλευση»

Μια εθελοντική δράση για την καθαριότητα στην περιοχή «Ξενία» στην πόλη της Κοζάνης, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινότητα, πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Ιουλίου, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία «Σύμπλευση».

Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που επιθυμείς», επιδίωξαν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή  τους, "να εμπνεύσουμε όλους να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας".

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: "Ως ΚΔ-ΗΦ για Άτομα με Αναπηρία, θεωρούμε ότι η συνεισφορά μας στην κοινότητα είναι ουσιαστικής σημασίας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης . Μέσα από τέτοιες δράσεις, αποδεικνύουμε την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της οικολογικής ευαισθητοποίησης.

"Η προσφορά μας δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή φροντίδας και υποστήριξης στα μέλη μας, αλλά επεκτείνεται και στην ενεργή συμμετοχή μας σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που προάγουν το κοινό καλό.

"Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα πιο καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον".

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση