Κοσμοσυρροή για το ντοκιμαντέρ του ΦΔΟΡ «Αδάμαστη Φύση»

Πλήθος κόσμου παρευρέθη την Τετάρτη 1 Ιουνίου στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας στην οποία προβλήθηκε στη μικρή αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας το ντοκιμαντέρ του ΦΔΟΡ «Αδάμαστη Φύση» που αφορά το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΦΔΟΡ, Σταύρος Κεχαγιόγλου.

Μετά τη προβολή, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ και στον Πρόεδρο του ΦΔΟΡ, οι οποίες έδωσαν το έναυσμα για συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης.

«Η αίθουσα προβολής δυστυχώς δεν μπόρεσε να φιλοξενήσει το πλήθος του κόσμου που προσέλκυσε η εκδήλωση και για το λόγο αυτό το προσεχές διάστημα θα διοργανωθεί και δεύτερη. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες», τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΦΔΟΡ.

Ο Φορέας εκφράζει, τέλος, τις θερμές του ευχαριστίες στο Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας για την διοργάνωση της προβολής του ντοκιμαντέρ, καθώς και τον κόσμο που το παρακολούθησε με τόσο ενδιαφέρον.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση