Κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη η ΑγροBusiness - Μεγάλες προσφορές

Tην Πέμπτη 10 Μαρτίου, με μεγάλες προσφορές, κυκλοφορεί εκτάκτως στα περίπτερα όλης της χώρας η εφημερίδα ΑγροBusiness, που προσφέρει καθαρή ενημέρωση για την αγροτική οικονομία. Η εφημερίδα συνοδεύεται από extra τεύχος για τις καλλιέργειες και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, μεγάλο αφιέρωμα στην Κρήτη.

αγρο2

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Κάθε περιοχή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Εχει τις παραδόσεις της, αλλά και τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Μέχρι τώρα κάθε παραγωγός «επένδυε» στον πρωτογενή τομέα, πολλές φορές χωρίς σχέδιο - χωρίς να λάβει υπόψη του το αύριο, την ανταγωνιστικότητα, τις νέες συνθήκες οι οποίες διαμορφώνονται από τα νέα δεδομένα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας. Η «ΑΓΡΟBUSINESS» παρουσιάζει μελέτες που συντάχθηκαν από ειδικούς επιστήμονες με στόχο να εφοδιάζουν τον παραγωγό με χρήσιμα στοιχεία για το πού, πώς και τι θα καλλιεργήσει. Για τη διάθεση των προϊόντων. Για τον τρόπο να δώσει νέα πνοή στην κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία, τη δεντροκομία, την αμπελουργία. Να του παρέχουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για εναλλακτικές καλλιέργειες.

Σε αυτό το περιοδικό και σε όσα ακολουθήσουν έχουν γίνει λεπτομερείς καταγραφές των δυνατοτήτων κάθε περιοχής, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να έχει να έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με επιτυχία με ό,τι επιλέξει. Πλέον, με τα στοιχεία αυτά, θα μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του.

ΒΙΒΛΙΟ - ΟΔΗΓΟΣ
Εμβολιασμοί
Καρποφόρων & Καλλωπιστικών
TOMΟΣ B’

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
Περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα με τις μεθόδους, τα είδη και τις εποχές των εμβολιασμών, αλλά και τις τεχνικές για τους πιο κατάλληλους εμβολιασμούς όλων των φυτών

Παράλληλα, η ΑΓΡΟBusiness προσφέρει δώρο ανθεκτικούς σπόρους(Ντομάτα, Μαρούλι, Αγγούρι, Ρόκα, Πιπεριά, Κολοκυθάκι, Μελιτζάνα, Μπάμια ή Καρότο) σε σακουλάκι για την καλλιέργεια των πιο νόστιμων λαχανικών και κηπευτικών.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση