Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν με έπεισαν οι απαντήσεις του ΥΠΕΚΑ για το Πράσινο Ταμείο»

«Συνεχίζω να διατηρώ τις έντονες επιφυλάξεις μου ότι στόχος του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, δεν είναι η ουσιαστική κατάργηση του Πράσινου Ταμείου και η μεταφορά των κονδυλίων του στον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη των όποιων αστοχιών προκύψουν». Αυτό τόνισε ο Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής, βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη συζήτηση, σήμερα, στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησής του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτησή του, στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 39 του τελευταίου πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το οποίο το 95% των πόρων του Πράσινου Ταμείου ενδέχεται να διοχετευτούν στον κρατικό προϋπολογισμό.

«Οι απαντήσεις του κ. Παπακωνσταντίνου δεν με έπεισαν, αντίθετα θα έλεγα ότι επιτείνουν την ανησυχία μου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!