Λος Άντζελες: 1.000 ζώα βρέθηκαν νεκρά σε βιομηχανική αποθήκη

Περίπου 1.000 ζώα εντοπίστηκαν νεκρά σε βιομηχανική αποθήκη σε προάστιο του Λος Άντζελες, ενώ 1.000 ακόμη βρέθηκαν σε άθλιες συνθήκες μέσα στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την φιλοζωική οργάνωση Inland Valley Humane Society & SPCA.

Οι αρχές του Μοντκλέρ, μια πόλη στα προάστια του Λος Άντζελες, εντόπισαν κοτόπουλα, παπαγάλους και άλλα εξωτικά πτηνά, αλλά και εξωτικά ψάρια μέσα στην αποθήκη. Η αστυνομία επενέβη μετά από επιθεώρηση για παραβιάσεις του κώδικα βιομηχανικών κτηρίων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μοντκλέρ, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ζώα σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τροφή ή φαγητό. «Υπήρχαν κλουβιά με νεκρά ζώα, χωρίς εξαερισμό, ζώα που ζούσαν μέσα στις ακαθαρσίες και πτώματα ζώων. Υπήρχαν κοτόπουλα, ποντίκια, χαμελαίοντες και φίδια», δήλωσε ο Τζον Μίνουκ.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων, ένας 50χρονος άνδρας, είχε συλληφθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για κατηγορίες που δεν σχετίζονται με την υπόθεση και φαίνεται να πάσχει από διανοητικά προβλήματα. Οι αρχές δεν γνωρίζουν πώς κατάφερε να συγκεντρώσει αυτόν τον τεράστιο αριθμό ζώων εκεί χωρίς να τραβήξει την προσοχή, αλλά ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας το απέδωσε στο γεγονός ότι χρησιμοποίησε μια απομονωμένη βιομηχανική αποθήκη.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση