Μεγάλη συμμετοχή σε διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας

   Tις 120  έφθασαν μέχρι  στιγμής οι συμμετοχές   των  ερασιτεχνών φωτογράφων  για τον διαγωνισμό με τίτλο «paraliazo». Ο Σύλλογος Φίλων Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, με αφορμή την ολοκλήρωση της ανάπλασης  καλεί τους  ερασιτέχνες φωτογράφους να συμμετέχουν με φωτογραφικά έργα που αποτυπώνουν το πνεύμα και τη ζωή του τόπου της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

   Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους. Οι καλύτερες συμμετοχές θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς αλλά και από το κοινό το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει ηλεκτρονικά. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα οργανωθεί έκθεση των βραβευμένων και επιλεγμένων συμμετοχών στα περίπτερα πολιτισμού και αναψυχής της Νέας Παραλίας και θα εκδοθεί σχετικός κατάλογος.        

 Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι μια νέα δράση του Συλλόγου Φίλων Νέας Παραλίας που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα του δημόσιου χώρου. Με μια ψηφιακή μηχανή ή απλώς με ένα κινητό τηλέφωνο, ο κάθε επισκέπτης της Νέας Παραλίας μπορεί να γίνει ο εικαστικός ρεπόρτερ της ζωής ενός μεγάλου δημόσιου χώρου της πόλης, να αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά του σημεία ή τις άγνωστες γωνιές του, τα πρόσωπα που τον «κατοικούν», την κίνηση και τις σιωπές του, το φως και τις σκιές, την εναλλαγή των εποχών.

  Η υποβολή των φωτογραφιών θα γίνει ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του διαγωνισμού (www.paraliazo.gr)   έως 10 Απριλίου.. Θα αποδοθούν συνολικά τρία βραβεία, ένα για κάθε θεματική ενότητα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού. www.paraliazo.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!