Μες στους κήπους τριγυρνώ, θησαυρό αναζητώ!

Γνωρίζεις τι είναι η σουσούρα; Ξέρεις ποια δέντρα αγαπάνε την αρμύρα;

Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας” διοργανώνει σε συνεργασία με το Κηπολόγιο ένα όμορφο, ανοιξιάτικο και γεμάτο δράση Κυνήγι Θησαυρού στα θεματικά πάρκα της Νέας Παραλίας. Σας περιμένουμε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 για να παίξουμε, να γνωρίσουμε τα φυτά των κήπων και, φυσικά, να κερδίσουμε ανοιξιάτικα δώρα!

Ποιοι μπορούν να παίξουν;
Μεγάλοι και μικροί (ενήλικες και παιδιά) σε διαφορετικές διαδρομές.
Παιδιά από 7-14 ετών με τη συνοδεία – επίβλεψη ενός ενήλικα (δεν λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι, αλλά έχει την ευθύνη των παιδιών που συνοδεύει).
Ενήλικες χωρίς όριο ηλικίας και χωρίς επίβλεψη.
Η κάθε ομάδα έχει 5 μέλη και σε κάθε διαδρομή (παιδική & ενηλίκων) θα παίξουν 5 ομάδες.

Πώς παίζουμε;
Η κάθε ομάδα καλείται να λύσει 20 γρίφους με στοιχεία από την ζωή των κήπων (χλωρίδα & πανίδα) και να φτάσει γρήγορα στο σημείο τερματισμού. Μέσα από το παιχνίδι, θα ανακαλύψουμε φυτά που δε γνωρίζαμε, εντυπωσιακά λουλούδια, και άλλα «μυστικά» από τους κήπους της Παραλίας.

Έναρξη και λήξη παιχνιδιού
Για την έναρξη του παιχνιδιού στις 11:00 οι ομάδες των παιδιών συναντιούνται στον Κήπο του Νερού και των ενηλίκων στον Κήπο των Εποχών. Η συνολική διάρκεια υπολογίζεται περίπου σε 1,5 ώρα και όλες οι ομάδες τερματίζουν στις πέργκολες στον Κήπο του Ήχου. Στο τέλος ξεδιψάμε και γευόμαστε λιχουδιές, γιατί όλοι είμαστε κουρασμένοι!

Δηλώσεις συμμετοχής
Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα 3 καταστήματα Ιανός από το Σάββατο 30 Μαΐου πληρώνοντας ταυτόχρονα το αντίτιμο της συμμετοχής για όσα άτομα επιθυμείτε.
• Αριστοτέλους 7, Κέντρο
• Μεταμορφώσεως 18, Καλαμαριά
• Mediterranean Cosmos, Πυλαία
Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δώρο ένα λεύκωμα για τη βλάστηση της Νέας Παραλίας και οι νικητές επιπλέον το φωτογραφικό λεύκωμα της Νέας Παραλίας. Στις ομάδες των παιδιών συμμετοχή πληρώνουν μόνο τα παιδιά και όχι οι γονείς ή συγγενείς που τα συνοδεύουν.

Δήλωση συμμετοχής & επικοινωνία: filoi.neas.paralias@gmail.com / 2310228320

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!