Με αυτό το υποβρύχιο drone θα ανασύρουν τα ηλεκτρικά πατίνια από τον Θερμαϊκό (φωτο)

Πόσα επιτέλους είναι τα ηλεκτρικά πατίνια τα οποία αναπαύονται στα νερά του Θερμαϊκού; Η οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα δοθεί το προσεχές σαββατοκύριακο όταν ειδικό τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο όχημα θα διατρέξει όλο το τμήμα της νέας παραλίας, προκειμένου να εντοπίσει τα ογκώδη αντικείμενα τα οποία βρίσκονται στο βυθό και τα οποία θα επιχειρήσει στη συνέχεια ο δήμος να τα ανασύρει.

Έτσι, παράλληλα με τα ηλεκτρικά πατίνια, θα πληροφορηθούμε και τι άλλο υπάρχει στο βυθό, πλησίον του κρηπιδώματος καθώς, όπως διαπίστωσαν προχθές Κυριακή οι αυτοδύτες, ασυνείδητοι έχουν ρίξει στον Θερμαϊκό ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ακόμη και μηχανάκια.

Υπενθυμίζεται ότι σε δύο επιχειρήσεις τις οποίες έκανε ο δήμος Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα ανασύρθηκαν έως τώρα, συνολικά 77 ηλεκτρικά πατίνια. Εξ αυτών τα 56 “αλιεύτηκαν” από το κρηπίδωμα, στο τμήμα του κόλπου το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι και στον Λευκό Πύργο και τα υπόλοιπα 21 τα ανέσυραν αυτοδύτες, στο τμήμα μετά τον Λευκό Πύργο, σε μια απόσταση περίπου 600 μέτρων προς το Μέγαρο Μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα στη Voria.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση