Με... νέο περιβαλλοντικό νόμο το μήνυμα Χατζηδάκη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000 (vid)

Το δικό του μήνυμα για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000, με χαρακτηριστική αναφορά στον νέο νόμο για το περιβάλλον, ο οποίος ήγειρε θύελλα αντιδράσεων για τις διατάξεις του, έστειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, σε βίντεο που δημοσιοποίησε το υπουργείο και ο ίδιος απεικονίζεται μέσα σε χώρο πρασίνου.

«Natura, φύση, το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας. Το μέλλον του δικού μου παιδιού. Γι' αυτό νοιαζόμαστε ιδιαίτερα για τη φύση στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Αυτό κάναμε και με τον τελευταίο περιβαλλοντικό νόμο. Ξέρω, βέβαια, ότι ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του για αυτόν τον νόμο. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει», αναφέρει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο κ. Χατζηδάκης και προσθέτει:

«Εφαρμόσαμε τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές: Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες για τις Natura, Διαχειριστικά Σχέδια από το υπουργείο και Προεδρικά Διατάγματα από το Συμβούλιο της Επικρατείας».

«Νοιαζόμαστε για τη φύση. Όχι γιατί θέλουμε να είμαστε τα καλά παιδιά της Ευρώπης, αλλά γιατί νοιαζόμαστε για τα δικά μας παιδιά», καταλήγει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000: Νοιαζόμαστε για τη φύση. Όχι γιατί θέλουμε να είμαστε τα καλά παιδιά της Ευρώπης, αλλά γιατί νοιαζόμαστε για τα δικά μας παιδιά. #ypen #edozoume #natura2000 #EuropeanNatura2000Day

Geplaatst door Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας op Woensdag 20 mei 2020
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση