Μικροένταση στο συλλαλητήριο για τα σκουπίδια στη Ζάκυνθο (VIDEO)

Για τη δραματική κατάσταση στο νησί λόγω των σκουπιδιών διαμαρτυρήθηκαν σήμερα οι κάτοικοι της Ζακύνθου. Πλήθος κόσμου κατέβηκε στους δρόμους καθώς η υπομονή όλων έχει πλέον ξεχειλίσει. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το συλλαλητήριο, μια ομάδα θερμόαιμων νεαρών έσπασε την γυάλινη πόρτα του Δημαρχείου Ζακύνθου, η οποία από το πρωί ήταν κλειδωμένη.

SULLALHTHRIO 1

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ

Νωρίτερα, εκατοντάδες Ζακυνθινοί συγκεντρώθηκαν σήμερα  στην πλατεία Σολωμού, έξω από το Δημαρχείο Ζακύνθου και απαίτησαν την  άμεση λύση και αποκομιδή των απορριμμάτων. Κεντρικό σύνθημα των παρευρισκομένων ήταν «δεν πάει άλλο» ενώ στις ομιλίες τους μέλη των παραγωγικών φορέων της Ζακύνθου, κατήγγειλαν την ολιγωρία, αλλά και την αδυναμία όλων των αιρετών και των αρμοδίων για την εξεύρεση λύσης αφού ολοένα και χειρότερα γίνονται τα πράγματα με τα σκουπίδια σε ολόκληρο το νησί. Ακόμα έθεσαν θέμα της δημόσιας υγιεινής και εξέφρασαν τους φόβους τους για την νέα τουριστική περίοδο.

Η συντονιστική επιτροπή των κατοίκων ζήτησε την άμεση έναρξη δημόσιου διαλόγου με τον ίδιο το δήμαρχο και  να ορίσει ο κ. Κολοκοτσάς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη μόνιμη και την ενδιάμεση φάση. Το δεύτερο αίτημα τους είναι να γίνει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων πριν να είναι αργά για τη Δημόσια Υγεία.

Πηγή: Ermisnews.gr

.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση