Μοναδικές εμπειρίες στην έκθεση για την Κλιματική Αλλαγή

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν  καθημερινά  εντυπωσιακές εμπειρίες  στην  έκθεση  για την Κλιματική Αλλαγή, που φιλοξενείται στο Ενυδρείο Cretaquarium- Θαλασσόκοσμος.  Το επιστημονικό προσωπικό του Ενυδρείου σχεδίασε μια σειρά δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στον χώρο της έκθεσης με στόχο να είναι η εμπειρία επίσκεψης άκρως μοναδική ,βιωματική αλλά και διασκεδαστική.

 Αναλυτικά λοιπόν….

 Παρουσίαση επιστημονικών πειραμάτων

 Καθημερινά ο κόσμος της επιστήμης αποκαλύπτεται μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών και επιμορφωτικών πειραμάτων. Με την χρήση απλών αντικειμένων και ουσιών της καθημερινής μας ζωής οι επιστήμονες του Ενυδρείου παρουσιάζουν με την βοήθεια απλών πειραμάτων, τις βασικές επιστημονικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα φαινόμενα που συνδέονται με την Κλιματική Αλλαγή.

          Η παρουσίαση διαρκεί 45’, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και γίνεται στα Ελληνικά με μετάφραση στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά.

 Πρόγραμμα Πειραμάτων

Δευτέρα έως Παρασκευή:       12:30 & 17:00

Σάββατο & Κυριακή:                 13:00 & 17:00

  Οργανωμένες ξεναγήσεις

 Κάθε Σαββατοκύριακο οργανωμένες ξεναγήσεις από το επιστημονικό προσωπικό του Ενυδρείου βοηθούν τους επισκέπτες της έκθεσης να αποκτήσουν μια   πιο ολοκληρωμένη άποψη για το φαινόμενο της Κλιματικής Αλλαγής όπως αυτή παρουσιάζεται στα 1000 τμ. της Έκθεσης.

 Η ξενάγηση διαρκεί 50’ γίνεται στα Ελληνικά ενώ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα: 2810-337788, 2810-337896 καθώς και στις υποδοχές του Ενυδρείου και της Έκθεσης.

Πρόγραμμα  Οργανωμένων Ξεναγήσεων

Σάββατο – Κυριακή:        12:00
Εξερευνώντας την Κλιματική Αλλαγή με παιχνίδι

 Το καλοκαίρι αποτελεί περίοδος ξεκούρασης και χαλάρωσης για τους μικρούς φίλους του Ενυδρείου. Πολλοί από αυτούς μάλιστα κάθε χρόνο επισκέπτονται το Ενυδρείο και ανακαλύπτουν τον μαγικό κόσμο της θάλασσας.  

          Αυτό το καλοκαίρι μια εξειδικευμένη βιωματική εμπειρία περιμένει κάθε Τετάρτη τους μικρούς φίλους του Ενυδρείου στον χώρο της Έκθεσης . Στο πνεύμα της εξερεύνησης και ανακάλυψης, με παιχνίδι και δραστηριότητες, τα παιδιά «ανακαλύπτουν» τον μαγικό κόσμο της επιστήμης και ενημερώνονται για τα φαινόμενα που συνδέονται με την Κλιματική Αλλαγή.

      Η δραστηριότητα διαρκεί περίπου 1 ώρα γίνεται στα Ελληνικά ενώ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα: 2810-337788, 2810-337896 καθώς και στις υποδοχές του Ενυδρείου και  της Έκθεσης.

 Πρόγραμμα παιδικών Εξερευνήσεων και δραστηριοτήτων

Τετάρτη: 18:3

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!