Νέες «πράσινες αποστολές» από τον δήμο Ωραιοκάστρου για υγιή δάση με δώρα

Το Followgreen του δήμου Ωραιοκάστρου καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις δράσεις για την προστασία των δασών, να ενημερωθούν για την κλιματική αλλαγή και να μάθουν πώς μέσα από «πράσινες« λύσεις θα διατηρήσουμε τα δάση μας υγιή.

Στο πλαίσιο αυτό το Followgreen του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνει νέα «Πράσινη Αποστολή -Green Mission» με θέμα: «Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής» και με έπαθλο ένα μοντέρνο θερμός.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη νέα «Πράσινη Αποστολή» μπορούν πατώντας ΕΔΩ.

Κάθε δέκα ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης καθώς και δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής - Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση