Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε Αμαλιάδα και Κιλκίς

Δύο νέοι σταθμοί φόρτισης, που λειτουργούν σε Αμαλιάδα και Κιλκίς, προστέθηκαν στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ.
Ο πρώτος βρίσκεται στο πρατήριο καυσίμων ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Auto Gas στον κόμβο της εισόδου Αμαλιάδας (παραλία Κουρούτας & Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου) και μπορεί να εξυπηρετεί την ταυτόχρονη φόρτιση δύο ηλεκτρικών οχημάτων με ισχύ έως 22kW. Το πρατήριο ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Auto Gas, που διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών και στο οποίο λειτουργούν χώροι εστίασης, ξεκούρασης και αναψυχής, αποτελεί το πρώτο σημείο στην Ηλεία όπου λειτουργεί υποδομή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο δεύτερος σταθμός φόρτισης, που τέθηκε σε λειτουργία τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, στο ξενοδοχείο ΕΥΡΙΔΙΚΗ, το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία και παροχές στους επισκέπτες του. Ο σταθμός φόρτισης λειτουργεί στο parking του ξενοδοχείου και δίνει τη δυνατότητα φόρτισης σε όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ισχύ έως 22kW, ενώ παρέχει αναλυτική ενημέρωση στους χρήστες για την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσαν και την εμβέλεια που προσέθεσαν στο αυτοκίνητο τους μετά από κάθε συνεδρία φόρτισης.

Οι συνδρομητές και οι χρήστες του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες των σταθμών, είτε μέσω κάρτας συνδρομητή, είτε μέσω καρτών προπληρωμένου χρόνου και συνεδριών φόρτισης που μπορούν να προμηθεύονται από το επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε μέσω της Web εφαρμογής https://user.fortizo.gr και τη χρήση οποιασδήποτε χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Επίσης μέσω της εφαρμογής μπορούν να πραγματοποιούν κράτηση των σημείων φόρτισης, να εντοπίζουν το πλησιέστερο διαθέσιμο σταθμό, να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των συνεδριών φόρτισης, να ανατρέχουν σε στατιστικά των συνεδριών φόρτισης που έχουν πραγματοποιήσει κ.ά..

Εντός του επόμενου τριμήνου προγραμματίζεται η έναρξη λειτουργίας οκτώ νέων σημείων φόρτισης του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ σε διάφορες περιοχές της χώρες.

Η εταιρεία FORTISIS

Η εταιρεία FORTISIS δραστηριοποιείται στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης από το 2011, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για οικιακή, επαγγελματική και δημόσια χρήση και υποστηρίζοντας ενεργά τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η FORTISIS έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται από το 2013 το Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ που αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα δίκτυο δημόσια προσβάσιμων σημείων φόρτισης που λειτουργεί στην Ελλάδα, έχοντας παράλληλα αναπτύξει συνεργασίες με αυτοκινητοβιομηχανίες και εισαγωγικές εταιρείες, ερευνητικούς φορείς, παρόχους ενέργειας, μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς αυτοδιοίκησης, που δραστηριοποιούνται στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση