Νέο «Εξοικονομώ»: Για ποιες Περιφέρειες άνοιξε ξανά η πλατφόρμα

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του νέο προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» είναι εκ νέου διαθέσιμη από σήμερα για τους κατοίκους των Περιφερειών Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Ιονίου και Κρήτης.

Το πληροφοριακό σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως ότου καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 20:00.

Δυνατότητα οριστικής υποβολής ήδη εγγεγραμμένων για όλη τη χώρα

Παράλληλα, σε όλες τις υπόλοιπες Περιφέρειες, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα, θα έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας και οριστικής υποβολής της αίτησής τους.

Η ενημέρωση του υπουργείου έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι στην Περιφέρεια Αττικής έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος. Για την περιφέρεια αυτή υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων από την Τρίτη 10/4/2018.

Επίσης από την Τρίτη 10/4/2018 διατηρείται η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων και επεξεργασίας για τις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων μέχρι τη δέσμευση των διαθέσιμων πόρων και υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων στις υπόλοιπες περιφέρειες, καθημερινά 8:00 με 20:00».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση