Νέο «Εξοικονομώ»: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Παραλαβής της πλατφόρμας αιτήσεων

Τη σύσταση και συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής της σύμβασης δωρεάς του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, στο οποίο θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και η παρακολούθηση της πορείας τους για ένταξη στις χρηματοδοτούμενες δράσεις του νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ», αποφάσισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Σύμβαση Δωρεάς υπεγράφη μεταξύ της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου. Σημειώνεται, ακόμη, ότι, σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, η διαδικασία σύνδεσης των τραπεζών με το πληροφοριακό σύστημα θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 15 Φεβρουαρίου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων.

Η Επιτροπή Παραλαβής του έργου απαρτίζεται από τους:

  • Ιωάννα Νίκου, Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μπαταγιάννη, Στέλεχος της Μονάδας Α της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας.
  • Δημήτριο Τσαλέμη, Προϊστάμενο της Μονάδας Β της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Αχιλλέα Τηλέγραφο, Στέλεχος της Μονάδας Β της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας.
  • Ευφημία Στεφανίδου, Στέλεχος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε., ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Χρυσοβαλάντη Σφυράκη, Στέλεχος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.

«Εκπρόσωπος της ΕΕΤ στην Επιτροπή Παραλαβής, σύμφωνα με τα άρθρα 1 και 2 της Σύμβασης Δωρεάς, ορίζεται ο Γιώργος Καμπουράκης, Διευθυντής της ΕΕΤ, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Χαμπεσή, Στέλεχος της ΕΕΤ, ο οποίος θα συμπράττει στο έργο της Επιτροπής σύμφωνα με τα οριζόμενα στα ανωτέρω άρθρα», προστίθεται στην απόφαση, που καταλήγει: «Το έργο της Επιτροπής περιγράφεται στα άρθρα 1 και 2 της ανωτέρω Σύμβασης Δωρεάς».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση