Νέστος, Βιστωνίδα και Ισμαρίδα «ταξίδεψαν» σε Σόφια και Βουκουρέστι

Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας- Ισμαρίδας στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης που υλοποιεί για την προβολή του ΕΠΑΜΑΘ, συμμετείχε σε δύο τουριστικές εκθέσεις: στη «Holiday & SpaExpo» στη Σόφια της Βουλγαρίας και στην έκθεση «TTR» στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, κατόπιν πρόσκλησης της Αναπτυξιακής Νέστου Α.Ε Ο.Τ.Α.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η άψογη συνεργασία με το Δήμου Νέστου, ο οποίος έχει στηρίξει πολλές από τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης, στοχεύει στην προβολή της ευρύτερης περιοχής του Δέλτα Νέστου τόσο στην τοπική κοινωνία αλλά και στο εξωτερικό. Η εκπροσώπηση του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στη γενικότερη τουριστική προβολή του Δήμου Νέστου ήταν μια ευκαιρία για την επίτευξη του στόχου να καταστεί η περιοχή ένας από τους ανταγωνιστικότερους τουριστικούς προορισμούς, που συνδυάζει διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού».

Ειδικότερα, από τις 15 έως και 16 Φεβρουαρίου στη Σόφια και από 17 έως και 19 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι, ο Φ.Δ., σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, αξιοποίησε την ευκαιρία και πληροφόρησε τους ενδιαφερόμενους μέσω έντυπου και οπτικοακουστικού ενημερωτικού υλικού για τις φυσικές ομορφιές του τόπου, αλλά και τις δραστηριότητες που μπορούν να ασχοληθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

«Επίσης, το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κατέστη πόλος έλξης για τους τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, να επισκεφθούν σύντομα την περιοχή!», καταλήγει η ανακοίνωση του Φορέα.

visto (450 x 270) visto2 (450 x 337) visto3 (375 x 210)

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση