Νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ καθάρισαν παραλία της Επανομής από τα σκουπίδια

Παράκτιο καθαρισμό στον οικισμό Αλυκές στην Επανομή Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην ενέργεια του PAOK Action και της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ20 και Κ17 του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η iSea, οι αθλητές συνέλεξαν πάνω από 20 σάκους με απορρίμματα σε μία έκταση μεγαλύτερη από 250 μέτρα ενώ ενημερώθηκαν για τις επιπτώσεις που έχουν τα απορρίμματα στο θαλάσσιο περιβάλλον και πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε.

«Ήταν χαρά μας να συνδιοργανώσουμε αυτόν τον καθαρισμό και ευχαριστούμε την PAOK Academy για την εξαιρετική συνεργασία!», αναφέρει η περιβαλλοντική οργάνωση.

Με τη σειρά της, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Κύριος στόχος του PAOK Academy είναι η δημιουργία Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Παράλληλα όμως οι ακαδημίες του Δικεφάλου διατηρούν και παιδαγωγικό χαρακτήρα, θέλοντας να διαμορφώσουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες και όχι απλά αθλητές. Οι παίκτες των Κ20 και Κ17 του Δικεφάλου πήραν ένα σημαντικό μάθημα ζωής και διαπίστωσαν πως το καθαρό περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας στον οικισμό Αλυκές στην Επανομή Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην ενέργεια του PAOK Action και της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea.

Οι αθλητές ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της οργάνωσης για διάφορα θέματα γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και στην συνέχεια έπιασαν δουλειά, ενώ στο τέλος της ημέρας απόλαυσαν τους κόπους τους, χαλαρώνοντας στο ανανεωμένο τοπίο.

Θερμός υποστηρικτής της ενέργειας ήταν το γραφείο "SIMEONIDIS TOURS"» .

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση