Νεκρή αρκούδα σε τροχαίο στην Καστοριά

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα αρκούδα σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου στη διαδρομή από Κολοκυνθού προς Μεσοποταμία Καστοριάς.

Το ατύχημα ενδέχεται να έγινε στη διάρκεια της νύχτας και το άτυχο ζώο να κατάφερε να συρθεί ως την άκρη του οδοστρώματος όπου και ξεψύχησε.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε από διερχόμενο οδηγό. Από το ατύχημα δεν φαίνεται να προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα, ενώ ο οδηγός αποχώρησε από το σημείο του ατυχήματος χωρίς να ενημερώσει την αστυνομία καθώς το περιστατικό δεν είχε καταγραφεί.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Νεκρή αρκούδα σε τροχαίο στην Καστοριά (φωτο)

Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα με αρκούδα σημειώθηκε στην Καστοριά. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Ανάστασης όταν διερχόμενο αυτοκίνητο χτύπησε το άγριο ζώο, σύμφωνα με το alphafm.gr.

Η σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα χάσει τη ζωή της η αρκούδα που βρέθηκε στο δρόμο του οδηγού, ενώ και στο όχημα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες μια ακόμη αρκούδα έχασε την ζωή της στη Φλώρινα, όταν έφαγε δηλητηριασμένο δόλωμα.

nekri_arkouda (600 x 375) nekri_arkouda2 (600 x 375)

Πηγή φωτογραφιών: alphafm.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση