Οικοτουριστική προώθηση του όρους Κερκίνη

Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας «The Incredible Belasitsa»  άρχισε  την 1η Σεπτεμβρίου και διοργανώνεται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Belasitsa Beyond Borders» - Διασυνοριακή συνεργασία κατά μήκος της Βαλκανικής Πράσινης Ζώνης το οποίο υλοποιείται από την Bulgarian Biodiversiy Foundation – Branch Belasitsa, τη EuroNatur, τη Belasitsa Nature Park Directorate (Bulgaria), το Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και την EA Planetum – Strumica (FYR Macedonia).

Κύριος στόχος του διαγωνισμού είναι η συλλογή φωτογραφιών που δείχνουν την ομορφιά της περιοχής του όρους Κερκίνη και από τις τρεις χώρες (Βουλγαρία, Ελλάδα, FYROM).Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος στον διαγωνισμό, από τον επαγγελματία φωτογράφο μέχρι τον απλό λάτρη της φύσης. Η μόνη απαίτηση είναι να έχει φωτογραφίες από το βουνό Κερκίνη ή την γύρω περιοχή.

Θα επιλεχθούν 45 φωτογραφίες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την οικοτουριστική προώθηση της περιοχής του όρους Κερκίνη και στις τρεις χώρες και θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα www.belasitsa.com.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να ανήκουν σε μια από τις παρακάτω τρεις κατηγορίες: Φύση, Άνθρωπος και Πολιτισμός. Θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση vladimir.milushev@biodiversity.bg.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Οι τρεις πρώτοι από κάθε κατηγορία θα λάβουν ως βραβείο ένα σάκο πεζοπορίας, τουριστικούς οδηγούς, χάρτες και μπλουζάκια. Οι πρώτοι από κάθε κατηγορία θα λάβουν επιπρόσθετα δώρα.

 

σημαντικεσ ημερομηνιεσ

  • Περίοδος υποβολής: από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Οκτωβρίου 2013
  • Ανακοίνωση νικητών: 15 Νοεμβρίου 2013
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!