Οι Ιαματικές Πηγές στο portal τουρισμού υγείας του ΕΟΠΥΥ

Ο ρόλος του ΕΟΠΥΥ είναι κομβικός για τις ελληνικές Ιαματικές πηγές τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο εφαρμογής της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 24/2011 για τη διασυνοριακή υγειονομική περίθαλψη.

Για αυτόν τον λόγο ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας εξέλιξε την συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων πάνω στο portal του Τουρισμού Υγείας στο οποίο κάτω από τη σφραγίδα του ΕΟΠΥΥ θα συγκεντρωθούν όλοι οι πάροχοι του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα.

Έτσι και οι Ιαματικές πηγές της χώρας μας που έχουν ΦΕΚ αναγνώρισης του φυσικού τους πόρου ως ιαματικού και έχουν ασχοληθεί με την αδειοδότηση των εγκαταστάσεών τους θα μπορούν σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας να εγγραφούν και διαμορφώσουν το προφίλ τους μέσα στο portal. Ο Σύνδεσμος θα αναλάβει όλες τις οικονομικές επιβαρύνσεις που προκύπτουν.

To portal θα αποτελέσει ουσιαστικά το business card του Ελληνικού Τουρισμού Υγείας στο εξωτερικό και την βάση συνεργασίας των Ελλήνων παρόχων με τα ασφαλιστικά ταμεία των υπολοίπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ.Μάρκο Δανά 2310 410354 - 6972310865

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση