ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την «διαχείριση απορριμμάτων στην Ελλάδα, τρέχουσες προοπτικές και εξελίξεις». Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 13:00, Πλ. Ελευθερίας 14 (πλ. Κουμουνδούρου).

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Έπειτα από την ψήφιση του νέου ΕΣΔΑ φαίνεται ότι παραμένουν αρκετά ερωτηματικά σε σχέση με την υλοποίησή του, ιδιαίτερα όπου προϋπήρχαν συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) για την κατασκευή των αναγκαίων υποδομών. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Οικολόγοι Πράσινοι πραγματοποιούν Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 13:00μμ, στα γραφεία τους, Πλ. Ελευθερίας 14 (πλ. Κουμουνδούρου).

Στην Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι:

Γιάννης Τσιρώνης, Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος, μέλος των ΟΠ

Χριστίνα Ευθυμιάτου, Συντονίστρια Εκτελεστικής Γραμματείας ΟΠ

Δημήτρης Πολιτόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), μέλος των ΟΠ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν συνεργαστεί με το Υπουργείο και έχουν συμμετάσχει από την αρχή της διαβούλευσης, με επεξεργασμένες προτάσεις, οι οποίες και υιοθετήθηκαν κατά τη διαδικασία της αναθεώρησης του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων. Θεωρούμε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμιστικές προκλήσεις στην ελληνική κοινωνία και μια μάχη ενάντια σε συμφέροντα η οποία δεν πρέπει να χαθεί».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση