Οι περιφερειάρχες ανοίγουν τον δρόμο της ανάπτυξης

Εντατικά «σεμινάρια» ξεκίνησαν από σήμερα οι Περιφερειάρχες στις Βρυξέλλες. Σε μια επίσκεψη που οργάνωσαν οι ευρωβουλευτές Γιώργος Χατζημαρκάκης και Γιώργος Σταυρακάκης και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.
Εκτός από την ενημέρωση για τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ενημερωθούν για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, περιβάλλοντος και Περιφερειακής Ανάπτυξης, τόσο για την προγραμματική περίοδο 2007-13 όσο και για τις προτάσεις για την περίοδο μετά το 2013, που παρουσίασε πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ήδη πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον επίτροπο για την Οικονομική πολιτική κ. Όλι Ρεν. «Η συνάντηση με τον Όλι Ρεν είχε πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το γεγονός ότι ο Επίτροπος είπε πως περιμένει από τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους να προχωρήσουν την ανάπτυξη στην Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό και δείχνει το ρόλο που πρέπει να έχουν τα επόμενα χρόνια οι εκλεγμένοι της Περιφέρειας. Προσωπικά υποστηρίζω το ρόλο αυτό ως καθοριστικό για το αναπτυξιακό μέλλον της χώρας», επισημαίνει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!