Ο ήλιος κάνει καλό… στην τσέπη σας

 

Exel Group

Υψηλής ποιότητας φωτοβολταικά

Απλά, γρήγορα, με ασφάλεια και σιγουριά.

Η Exel Group έχει καταφέρει   να κερδίσει  την εμπιστοσύνη  των πελατών της   ως  μια ελληνική εταιρεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Διαθέτει    την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και  ένα από τα πιο μοντέρνα εργοστάσια παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων στον κόσμο. Με τη σιγουριά μιας επιχειρηματικής πορείας 30 ετών, την τεχνογνωσία, την καινοτομία, την ορμή του νέου και τη φρέσκια ματιά, η Exel Group δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά της ηλιακής ενέργειας.  «Σ’ αυτήν έχουμε δεσμευτεί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσφέρουμε λύσεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά» επεσήμανε  ο  Σταύρος Τριανταφύλλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup:.

 

Το σύγχρονο, βιοκλιματικό εργοστάσιο στη Βι.Πε. Σταυροχωρίου στο Κιλκίς, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό αλλά και τις αυστηρά επιλεγμένες  πρώτες  ύλες, παρέχουν στην  προσωπικη  σας  επένδυση  την απαιτούμενη ασφάλεια.

 

Η Exel Group κατασκευάζει φωτοβολταϊκά πλαίσια, βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων από θερμογαλβανισμένο χάλυβα με βάση πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2000, καθώς και ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα για οροφές.

Φωτοβολταϊκά Πλαίσια

Η Exel Group παράγει φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής ποιότητας από κρυσταλλικό  πυρίτιο (πολυκρυσταλλικά και μονοκρυσταλλικά).  Η πιστοποιημένη από την TUV Rheinland σειρά προϊόντων της Exel Group έχει σχεδιαστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές διεθνώς, με βαθμό απόδοσης που ξεπερνάει το 14,60% και ονομαστική ισχύ πάνω από 240 Wp.

Οι εγγυήσεις που συνοδεύουν τα προϊόντα και τις αποδόσεις τους είναι: Εγγύηση απόδοσης 12 έτη για το 90% της ονομαστικής ισχύος, 26 έτη για 80% της ονομαστικής ισχύος με την εγγύηση προϊόντος να καλύπτει 5 έτη.

Φωτοβολταϊκά Συστήματα Οροφής

Ολοκληρωμένες και τυποποιημένες λύσεις τόσο για οικιακές, όσο και για βιομηχανικές στέγες.

Απευθυνόμενη σε ιδιώτες, επιχειρηματίες αλλά και σε φορείς του Δημόσιου τομέα, με την συνδρομή ενός εξειδικευμένου και αξιόπιστου δικτύου συνεργατών, έχει θέσει ως βασικό στόχο να αποτελέσει μια ισχυρή επιχειρηματική μονάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.exelgroup.gr.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!