Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βραβεύει την πράσινη πρωτοβουλία

Το GreenParty, η μεγαλύτερη οικολογική γιορτή και θεσμός πλέον για τη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά με το σύνθημα “Ζω Οικολογικά Καθημερινά!”. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η ομάδα του GP άρχισε ήδη τις προετοιμασίες και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου πράσινου μπαλκονιού ή αυλής της πόλης και της καλύτερης ιδιωτικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας, που θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Greenparty 5-9 Ιουνίου στο Πεδίο του Άρεως.

Η διαδικασία είναι απλή: κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει απλά να φωτογραφήσει τη δική του «πράσινη γωνιά» ή πρωτοβουλία και να την ανεβάσει στο www.greenparty.gr από 5 Μαΐου έως 5 Ιουνίου, ενώ όσοι
αδυνατούν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από την ομάδα του GreenParty. Οι καλύτερες συμμετοχές θα αναδειχθούν συνδυαστικά μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας και της εντεταλμένης επιτροπής. Οι 3 πρώτοι θα κερδίσουν την ανάπλαση του μπαλκονιού τους συνολικής αξίας 2.000 ευρώ προσφορά των Φυτωρίων Βασιλειάδη και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν φυτά από τα φυτώρια του Δήμου. Ανεβάστε λοιπόν την καλύτερη φωτογραφία σας ή «παζλ φωτογραφιών», ψηφίστε και διαδώστε το μήνυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να τραβήξουμε εμείς τη φωτογραφία του μπαλκονιού σας επικοινωνείστε μαζί μας στο info@greenparty.gr, στην ιστοσελίδα www.greenparty.gr, ή στη σελίδα μας στο FB www.facebook.com/greenparty και στα τηλέφωνα της Αντιδημαρχίας Ποιότητας Ζωής: 2310530585 και 2310535280.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!